Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ödünç, "Ak Belediyecilikle tarih yazdık"

Yazının Giriş Tarihi: 02.01.2019 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.01.2019 00:01

Siyasetin hızlandığı 2018 yılının son gününde Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Bursa Haber Gazetesi'ni ziyaret etti. Kentsel dönüşümden imar affına, siyasette gençler ve kadınlardan yerel yönetimlere kadar birçok konuyu masaya yatırdık. Ak Parti'nin hizmetleri katladığını ve kent ekonomilerini güçlendirdiğini ifade eden Milletvekili Atilla Ödünç, "elbette 17 hatta 20 yıl öncesine göre çok iyi bir seviyedeyiz. Bursa'ya baktığımızda sanayi bölgeleri ile Türkiye'nin istihdam yükünü yüklenen, ihracat rekorları kırarak cari açığı kapatan bir kent görüyoruz. Birçok alanda gerçekleştirilen yatırımlar sayesinde Bursa, yatırımlar kenti oldu. Elbette herşeyi tam olarak bitirdik diyemeyiz. Yapacak çok fazla yatırım ile Bursa'da çığır açmaya devam ediyoruz. Kabul etmeliyiz ki, Ak Belediyecilikle tarih yazdık ve yazmaya devam edeceğiz" diyerek vatandaşın teveccühünün Cumhurbaşkanı ve Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ak Parti'den yana olduğunu vurguladı.

Ak Parti'nin son gün süprizlerine değinen Bursa Milletvekili Ödünç, deprem bölgesi olan Bursa ve Anadolu coğrafyasının mağduriyet coğrafyasına dönüşmemesi için imar barışına hükümet olarak imza attıklarını belirtti. Son düzenleme ile 6 ay daha uzatılan imar barışına tüm vatandaşların başvurması gerektiğini ifade eden Milletvekili Atilla Ödünç, "elbette vatandaşlarımızın mağduriyetlerini en aza indirirken kentin ihtiyaçlarına da maksimum düzeyde cevap verilmesi adına imar barışı önemlidir. İmar barışı sayesinde daha önceden belediye ile aralarında hukuki süreçler olan, mahkemelik olan ve ceza alan vatandaşlarımıza bu yükümlülüklerden kurtulma fırsatı doğuyor. Yüzyılın en önemli yerel yönetim hamlelerinden olan imar barışı sayesinde hem kentleri hem de ülkeyi yeni baştan özgün mimariye ve nüfus dağılımına uygun olarak inşa edebilme fırsatı yakalacağız" diyerek imar barışının ceza değil ödül anlayışını benimsediğini ifade etti.

"Değişim mutlaka olacak"

Yerel seçimlere yönelik görüşlerini de aldığımız Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, "daha fazla genç ve kadın meclis üyesi hususunda Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ısrarcı. Elbette gençleşen bir Türkiye'nin geleceğe taşınması ve imarını da gençlerin yapması daha doğru. Yeni kuşaklara aktaracağımız Türkiye'nin geleceğinde yerel yönetim önemli bir anahtar. Bursa'da değişimin kaçınılmaz olduğunu ifade edebilirim. Ancak şunu da belirtmeliyim ki, mevcut belediye başkanlarımız üzerinden gerçekleştirilecek bu tasarrufları yaparken onlarında gönüllerini kırmamak zorundayız. Bursa'ya ve Türkiye'ye hizmet eden herkesin başımızın üstünde yeri var. Ben inanıyorum ki, genel merkezimiz ve Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan en doğru liste ile Bursalıların yanında olacaktır" diyerek belediye başkanlıklarında değişimin kaçınılmaz olduğunu vurguladı.

Kentleri dönüştürürken, ülkeyi yeni baştan yazarken Ak Parti'de ki herkesin sırasıyla görev üstlendiğini ifade eden Milletvekili Ödünç, "siyasette gençler mutlaka olmalı. Kabul gören en büyük gerçeklik medeni cesaret. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gençlik kollarından başlayan uzun soluklu bir mücadele ile Dünya lideri olmayı başardı. Siyasette var olabilmenin ilk şartı ekip ruhunu kavrayabilmektir. Parti teşkilatlarımızın geneline baktığımızda bu ekip ruhu ve gençlik ateşini gözlemliyorum. İnanıyorum ki, 31 Mart seçimlerinde Ak Parti çok farklı oy rekorları kırarak yerel yönetimlerde de iktidar olmaya başaracak ve Ak Belediyeciliği tüm kente ve ülkeye yayacaktır" diyerek gençlerin siyasette mutlaka olmasını belirtti.

Ak Parti içerisinde üstlendiği başarılı görevlerle Milletvekili olan Atilla Ödünç, Bursa'nın yerel yönetim bilgisi en yüksek Milletvekili olma özelliğine sahip. Genç ve girişimci ruhununun ötesinde dinamik ve güleryüzlü bir kişiliğe sahip Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç'ün mütevazi kimliğini ise, derinleşen sohbette daha iyi kavrayabiliyorsunuz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.