Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Neler Gördük?

Yazının Giriş Tarihi: 10.09.2019 00:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.09.2019 00:03

ÖNCELİKLE hakkını verelim; Timsah Arena’da ‘Çocuklar için farkındalık’ sloganıyla bizlere sunulan Bursaspor-Fenerbahçe özel maçı görsel açıdan tam bir şölendi. Düşünenlere, organize edenlere, emeği geçenlere ve de böylesine anlamı büyük bir organizasyon adına sahada ter dökenlere teşekkür edelim…

Her zaman söylerim; hazırlık maçlarının sonuçlarına bakarak bir takımın yarınları için olumlu/olumsuz bir kestirmede bulunmak kahve falına bakmakla eş anlamlıdır…

Hazırlık maçlarının sevimsiz ve de güvensiz olmasındaki başlıca neden; sınırsız oyuncu değişiklikleri… Eskiden FIFA, bu tür maçlarda ‘5 oyuncu’ değiştirmeye izin veriyordu. Kural kalktı, işin suyu çıktı!

Mesela; Yalçın Koşukavak bu karşılaşmada toplamda 20 oyuncuya forma verirken, Ersun Yanal 3 değişiklikle yetindi…

Öyle ki; Bursaspor’da ayağına top değmeden duşa giden oyuncular vardı!

34 çift kramponun dönüşümlü koşuşturduğu bir oyunda, gireni çıkanı takip etmekten şaşı olan izleyicide seyir zevki, oynayanda ise futbol zevki kalır mı?

Biz yine de saha içine girerek yanılma payını takdirlerinize bırakarak gördüklerimizi/izlenimlerimizi paylaşıp Timsah’ın MR’ına şöyle bir bakalım…

Öncelikle sonda söyleyeceğimizi hemen belirtmekte yarar var. Bursaspor defansında göbekte oynayacak iki isminden biri Sedat Dursun olur.

Zamanlaması/sezgisi ve de havadan/yerden ilk toplara müdahalesi mükemmel. Üstelik arkasındaki kalecisiyle sürekli iletişim içinde olması takdire değer.

Sedat’ın yanındaki ‘partneri kim olur’ sorusuna yanıt vermek zor… Stoper orijinli Rüştü Hanlı, Cüneyt Köz, Diarra üçlüsünden öne çıkan isim Rüştü gibi duruyor.

Çağlar kaleyi tapularken, sağda Shehu, solda Latovlevici Bursaspor’un değişmez iki beki olur. İstikrarını sürdürürse Burak Kapacak’ın forması garanti…

Igor görüntüsüyle Lima’yı andırıyor ama onun karikatürü gibi!

İyi çalım atan ama isabetli orta yapamayan bir kanat oyuncusu izlenimi bıraktı.

..Ve Burak Altıparmak.

Bu maçta şans bulan yeniler içinde Yalçın Hoca’nın soyunma odasında kanımca tahtaya yazacağı ilk isim olur. Tekniği, deneyimi, gole yatkın ver-kaç stili ile forvet arkası için ideal.

Selezynov için görüş belirtmek zor!

Fazla kilosu ile zaten iri olan cüssesinin çapı iyice genişlemiş.

Kubilay için bu bir avantaj, akıllıysa bu fırsatı kaçırmaz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.