Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Neden sigorta?

Yazının Giriş Tarihi: 19.06.2016 04:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.06.2016 04:38

Kendimize sevdiklerimize ve değer verdiğimiz sahip olunan varlıklara zarar gelsin istemeyiz. Yıllardır özlemini çektiğiniz güzel bir ev, araba ya da işyeri için para biriktirdiniz. En sonunda güzel bir eviniz, arabanız veya işyeriniz oldu.
Birikimlerinizi değerlendirdiğiniz en güzel şeyin bu ev, araba ve işyeri olduğunu düşünüyorsunuz. Beklenmedik zamanlarda başımıza gelen ve genellikle de önceden tedbir almadığımız için yıllardır çalışıp, uğraşıp sahip olduklarımıza zarar veren veya yok olmasına neden olan riskler için aldığınız tedbirler yeterli mi?

Trafik kazaları, yangın, hırsızlık, deprem, sel ve su baskını, fırtına, dahili su gibi örneklerini arttırabileceğimiz hiçbir zaman istemediğimiz kötü olaylarla her gün her an yüz yüze olduğumuz ve aslında hiç bizim başımıza gelmeyecek sandığımız risklerin vereceği zararlar bir anda tüm birikimlerimizi götürebilir.

 

Geçtiğimiz günlerde son yağan yoğun dolu ile ilgili basından duyduğumuz kadarı ile haber doğru ise şehrimizde bulunan bir otomobil fabrikasının garajında bulunan binlerce aracın hasar gördüğü söylenmektedir.

Ülkemizdeki sigorta bilincinin artması için, hayatınızda sizin için değerli ne varsa Biz Sigortacılar ’ olarak güvencemiz altına alıyoruz. Gelecekte karşılaşabileceğiniz büyük maddi kayıplarınızı belirli bir sigorta primine dönüştürerek huzurunuzun devamı için, güvenceli, mutlu, huzurlu, günleriniz için hep yanınızdayız.  Hasarsız günler dileğiyle…

 

EURO 2016 FUTBOL ŞAMPİYONASI

Bügüne kadar pek sigorta yazıları dışında yazı yazmamıştım bugün dayanamadım ve spor ile ilgili kendi görüşlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Uluslararası İlk maçını 26 Ekim 1923 tarihine oynayan takımız son olarak büyük umutlarla başladığımız

15.Euro 2016 futbol organizasyonunda maalesef kötü sonuçlar alarak hüsrana uğradık. 21 Haziran’da son maçımız olan Çek Cumhuriyeti maçında alacağımız bir galibiyet ile ve diğer maçların sonuçlarına bakarak en iyi üçüncüler arasına girme umudumuz olsa bile.

İspanya maçından puan almamız zor olduğu biliniyordu ama ilk maçımız olan Hırvatistan maçında puan almalıydık ve bu şekil umutlarımız son maça bırakılmamalıydı diyorum.

Fatih Hoca’nın yaptığı basın toplantısında sorulan sorulara kaçamak cevap vererek ve istifa sinyalleri verdiğini, şampiyona bitiminde istifa edeceği büyük bir olasılık gibi gözükmektedir.

Ülkemizde Fatih Hoca’dan başka genç teknik direktörlerimiz de var şüphesiz.

En son Şenol Güneş hoca ile aldığımız dünya üçüncülüğü ve ardından futbolumuzdaki düşüş maalesef devam etmektedir.

Bugüne kadar milli takımda görev verilmeyen birçok takımda görev almış ve kariyer olarak birçok diplomaya sahip olan tecrübeli Yılmaz Vural hocamızı da unutmamak lazım derim ve bunun yanında Oğuz Çetin, Aykut Kocaman, Hamza Hamzaoğlu, Ertuğrul Sağlam ve daha birçok genç teknik direktörlerinde önü açılıp milli takımda görev verilmesini diliyorum.

En kısa zamanda bu ismini saydığımız hocalarımıza görev verilirse alt yapılardan gelecek olan genç kardeşlerimiz ile Türk futbolunun dünyada daha iyi bir yerlere geleceğini umuyor ve son maçımızda milli takımımızdan galibiyet bekliyoruz.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.