Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Neden olmasın

Yazının Giriş Tarihi: 22.11.2018 00:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.11.2018 00:04

Liglere verilen aradan sonra lige tekrar dönüyoruz. Maalesef milli takım yüzünden milli heyecanı kaybettiğimiz için bu lige verilen aradan hiç keyif almadık. Acı ama maalesef gerçek. Umarım federasyonumuz da durumun farkındadır ve gereken önlem alınır. Yoksa milli ruhu yeniden kazanmak zır olacak.

Gelelim lige. 12 hafta geride kaldı. Oysa daha ligin başı dediğimiz ilk haftalar sanki dün gibi. Ama işte zaman çabuk geçiyor. Bir de bakmışsınız lig bitmiş...

Bursaspor’un geride kalan haftalarda özellikle son maçlarda oynadığı futbol Umur vericiydi. Bireysel yetenekli oyuncuların sahada gösterdikleri performans ve buna bağlı olarak takım anlamında da zaman geçtikçe bazı şeylerin oturmaya başladığı gördük.

Hep vurguladığım milli araların en fazla Bursaspor gibi bir futbol kimliği arayan takımlar için biçilmiş kaftan olduğu... Zaten yazılarımda da sürekli bunun altını çiziyorum. Takım olarak ne kadar çok çalışırsanız o kadar başarılı olursunuz.

Gelelim bu haftaki maça. Rakip lige çıktıktan sonra ilk kez bu kadar gerilerde kalan yani alt sıralarda yer alan Akhisar. Kupayı almak yaramıyor bizim takımlarımıza. Konyaspor da hatırlayın kupayı kazandıktan sonraki sezon düşmemeye oynamıştı..

Akhisarspor’un da tıpkı Bursaspor gibi bireysel anlamda çok iyi oyuncuları var. Ama takım oyununda bu sezon sınıfta kalmak üzereler.

Bursaspor’un Akhisar’da ilk deplasman galibiyetini alması sürpriz olmamalı. Beklerim göreceğiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.