Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Necid’i de verelim!

Yazının Giriş Tarihi: 02.10.2015 00:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.10.2015 00:49

Bursaspor’da geçtiğimiz sezon gol kralı olma şansını yakalayan Fernandao’nun durumu Fenerbahçe’de ‘tartışılır’ hale geldi.

Bursaspor’a ilk geldiğinde bek raunduna baktığımızda her yıl hatta bazı sezonlar 2 kez takım değiştiren konumunda bulunan Brezilyalı golcü Fernandao, Bursaspor’da yakaladığı uyum, takım kadrosunda ona ayak uyduran oyuncuların varlığı ve yeşil beyazlı ekipte görev yapan hocaların oyun anlayışı onun işine yaramış, o da çok çalışarak her yıl üstüne koymuştu. Bunun sonucunda da geçtiğimiz sezon Brezilyalı golcü yeşil beyazlı forma ile krallığa kadar (gollerin üçte biri penaltı) gitmişti. Bunun sonucunda ‘kralları alma’ hastalığı bulunan ve sonrasında da onlardan bir türlü faydalanamayan Fenerbahçe, Fernandao’nun aklını çeldi ve Bursaspor ile opsiyonu olmasına rağmen kadrosuna dahil etti.

Ancak aynı mevkiye yıldız oyuncu Robin Van Persie’yi alan Fenerbahçe’de işler istenildiği gibi bir türlü gitmiyor. Fernandao’nun gol kısırlığı çekmesi, Van Persie’nin ise yedek girmesine rağmen puan getiren gollere imza atması, Brezilyalının durumunu tartışılır hale getirdi. Ne diyelim, bir kral daha Kadıköy’de yok olup gidecek gibi görünüyor.

Bursaspor’da ise sezon başı kampında sakatlanan ve o nedenle ilk haftalarda forma giyemeyen Çek golcü Tomas Necid, oynadığı 2,5 maçta (bir maçta ikinci yarı oyuna girdi) 3 gol atarak adeta fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Necid bu formunu devam ettirip Süper Lig’de krallık koltuğuna oturursa her halde ‘kral hastalığı’ olan Fenerbahçe ona da talip olur. Ne diyelim, haydi hayırlısı bakalım, sezon sonu bize ne gösterecek. Belki üste para alıp Fernandao ile takas yaparız.!

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.