Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Necid geliyor!

Yazının Giriş Tarihi: 06.10.2015 00:10
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.10.2015 00:10


Bu sezona kötü bir giriş yapan Bursaspor ilk kez üst üste 2 maç kazanırken, son haftalarda öne çıkan isim Çek golcü Tomas Necid oldu.

Yeşil beyazlı ekibin Almanya kampında sakatlanan ve ligin ilk haftalarında forma giyme şansı sulamayan golcü oyuncu, Gençlerbirliği maçında ikinci yarıda bir girdi pir girdi. O maçta girer girmez golünü atan ve daha sonraki haftalarda da hiç bir maçı boş geçmeyen Çok golcü, kariyerinin ilk hat trick’ini de geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor karşısında yaptı.

Üst üste attığı gollerle gol krallığı yarışında da 6 golle Kweuke ve Gomez ile birlikte ilk sırada bulunan Tomas Necid, gösterdiği performansla da tüm sporseverlerin takdirini kazanıyor. Çok golcü bunun karşılığını da tekrar Çek Milli Takımı’na davet edilerek gördü.

Bu performans sosyal medyada da geniş yankı bulmaya başladı. Birçok sporsever özellikle Fenerbahçe’nin bu sezon Bursaspor’dan 4 oyuncu birden almasından esinlenerek, “Fenerbahçe Necid’e karşılık Fernandao, Ozan-Volkan şen ve Şener’i teklif edecek” paylaşımlarını yapmaya başladı bile..

Sonuç olarak her ne olursa olsun Çek golcünün bu form grafiği yeşil beyazlı ekibe yaradı ve Timsah adeta yeniden doğdu.

Bursaspor’un Çaykur Rizespor maçında kazanıp 9 puana ulaşması yeşil beyazlı ekibin de önünü bir anda açtı. Şimdi yeşil beyazlı ekibin önünde seri yapabileceği maçlar bulunuyor. Milli maç arasından sonra üst üste alınacak galibiyetler Bursaspor’u bir anda üst grubun içine sokabilir. Bu nedenle de yeşil beyazlı taraftarların artık takıma destek olmaları gerekiyor.

Çek golcünün son haftalardaki bu formuna sevinmeyen tek isim ise belki de Fatih Terim’dir. Çünkü A Milli Takımımız Euro 2016 Eleme Grubu’nda bu hafta sonunda Çek Cumhuriyeti ile hayati önem taşıyan bir maça çıkacak. Necid’in bu formu Terim’i düşündürürken bu maçta bir ilginç enstantene daha yaşanacak. Yeşil beyazlı ekibin kaptanı Serdar Aziz bu kez Tomas Necid’in gol atmasını engellemek için mücadele edecek. Bakalım bu iki oyuncunun mücadelesinden kim galip çıkacak?

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.