Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ne VAR yahu!

Yazının Giriş Tarihi: 18.09.2018 00:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.09.2018 00:03

Vallahi bu VAR'dan bana ciddi fenalık geldi Şu an çok başka mevzulardan bahsediyor olabilirdik. Ama ne yazık ki bir kez daha VAR'a takıldık. Sanki bu VAR sistemi üçüzlerin değirmenine su taşımak için inşa edilmiş bir sistem. Bursaspor konu olduğunda ne hikmetse vurun abalıya durumu söz konusu. Önceden sadece yanlı hakemler kararlarından muzdariptik bir de başımıza VAR çıktı iyi mi!..

Hep derdim hakemi de yeneceksiniz diye. Şimdi cümlem biraz daha uzadı. VAR'ı da hakemi de yeneceksiniz. Durum bunu gösteriyor. Hakem Sakho'nun golünü veriyor. Devreye VAR giriyor gol ofsayttan iptal. Üçüzlerde bu gol verilirdi. Bana maval okumayın. Vallahi bu dünyanın diğer tarafı da var. ALLAH diyor ki "bana kul hakkıyla gelmeyin". Yediğiniz haklar buradan arşına yol olur. Yazık!.

Bende 3 puan için umutluydum açıkçası artık yenmemiz gerekiyor. 3 puan alamasak beraberlikler bizi istediğimiz noktaya taşıyamayacak. Negatif düşüncenin bir işe yaramayacağına olan inancım nedeniyle Samet Hoca'ya güveniyorum. Artık bu galibiyet orucunu bozacak ve bizi istenilen noktaya taşıyacaktır. Hepimiz adına büyük kazanç Sakho. Her şutunu ağlarla buluşturuyor. Maşallah. Bu goller daha da artar aslında ama Sakho'yu topla buluşturacak bir akıl yok sahada ne yazık ki. Şimdi bana Furkan diyecekseniz eğer demeyin. Furkan'ın daha olması lazım. Ama ne zaman olur onu bilemem işte. Oraya şimdi bir Jorquera olsaydı tadından yenmezdi. Yok yere kaybettik şu çocuğu. Jorquera'nın desteği Sakho'yu uçururdu. Neyse olmuşla ölmüşe çare yok.

VAR sistemi puanlarımızı çalmaya devam ederken Başkan Ali Ay'ın rahatlamış hali beni rahatsız etti açıkçası. Başkanım ortada hak gaspı var. Sesinizi çıkarıp tepki vermelisiniz. İsyan etmelisiniz. İstanbul lobisine karşı yumruğunuzu masaya vurmalısınız. Kolay lokma olmadığımızı cümle aleme göstermelisiniz. Sessiz kalıp kabullenmek ne bu şehrin ne de bu takımın camianın ruhuna yakışıyor. Artık biraz sert yapmanın zamanı gelmedi mi. Daha fazla hak yenmeden dur deyin. Bir şeyler yapın. Çaba gösterin. O'nun için geldiniz yeniden. Hatırlatmak da yarar var.

Bakıyorum da hemen Samet Hoca'ya ateş edilmeye başlandı. Sakho'nun golünün iptal edilmesinin ardından hepimiz bittik. Moralmen göçtük. Yahu sahadakiler insan değil mi? Onların halini düşünsenize bir de. Onca mücadele ediyorlar VAR'ın başındaki bir model golü iptal ediyor. Onlarda hayal kırıklığı ve düşüş yaşadılar. Demorolize oldular. Takım düşerken Rizesporlu futbolcular bu durumdan faydalandılar. Sonra toparlandılar. Şoku atlattılar. Ama gol gelmedi. O gol olsaydı şimdi çok başka konulardan bahsediyor olacaktık. Sabırlı olmakta fayda var. Samet Hoca yeni bir takım inşa ediyor. Ve bu takım iyi şeyler yapıyor. Tek ihtiyacı olan galibiyetle gelecek olan özgüven. Bu galibiyet orucunun da çok yakında bozulacağına inanıyorum. Yeter ki camia olarak bir arada kalmayı bilelim.

Maçın hakemine gelince. 90 dakikayı Rizesporlu futbolcuların aleyhine kart çıkarmadan bitiren bir hakemden iyi yönetim bekleyemezsiniz. Ertuğrul'a kartları kolayca çıkarırken rakibin hataları görmezden geldi. Lima'ya yapılanları görmemek art niyetin ağa babasıdır. TFF de artık bu hakemleri nerde eğitecekse eğitsin vallahi de billahi de yaptıkları haksızlıklardan gına geldi.

Sözün özü, 1 galibiyete ihtiyacımız var. İyi bir takımız umutsuz olmayalım.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.