Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nasıl olacak?

Yazının Giriş Tarihi: 14.01.2017 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.01.2017 00:00

Bursaspor yeni yılın ilk maçında kendi sahasında Trabzonspor’u konuk etti.

Bursaspor’da yeni transferler bu zorlu mücadeleye yetişmezken, konuk Trabzonspor’da Olcay Şahan, Emmanuel Sgros ve Pereira ilk 11’de kendilerine şans bulan isimler oldu.

12.dakikada konuk takımın golü geldi. Bu dakikada taç atışından direk ceza sahasına gönderilen topta oluşan karambolde topa son dokunan Yusuf Yazıcı Trabzonspor takımı 1-0 öne geçirdi. 28’de ise bu kez Yusuf’un korner atışında ön direkte topa iyi yükselen Uğur farkı ikiye çıkardı.

Bu dakikaya kadar Hakem Yaşar Kemal Uğurlu verdiği kararla yeşil beyazlı ekibi adeta bezdiriyor.

Bizim maça kadar 16 haftada sadece 12 gol atabilen, ligin en az gol atan taktımı olan Trabzonspor’dan 28 dakikada yenilen iki gol, hem yeşil beyazlı ekibe, hem de tribünlere yok etkisi yaptı.

30.dakikada hakem Yaşar Kemal Uğurlu üst üste verdiği ters kararlara itiraz eden Hamza Hamzaoğlu ile yaklaşık 3-43 dakikalık konuşmanın ardından kendisini tribünlere gönderdi. Bu davranış tribünleri de bir anda hareketlendirdi.

39.dakikada Kubilay Kanatsızkuş ile gelen gol zamanlama açısından çok iyiydi. Genç golcü nefis bir gol atarak hem takımını hem de tribünleri ateşlendirdi.

İkinci yarıya Trabzonspor yine aynı sert oyunu ile başladı ancak hakem bu kez ilk yarının tersine kartlarını kullanmaya başladı ve 47’de N’Doye ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı. 68.dakikada Batallaın nefis pasında Jorquera’nın aşırtma kafa vuruşunu kaleci Onur son anda parmaklarının ucu ile kornere çelerek net bir golü önledi ve beraberlik şansı tanımadı. 78’de kaçan gol ise akıl alacak gibi değildi. Savunmanın geri pasında araya giren Batalla kaleci ile karşı karşıya ancak, kaptan kaleye şut çekmek ile pas vermek arasındaki tercihi uzun süre düşününce net bir pozisyon kaçmış oldu. 80’de ise bu kez Bursaspor savunması ikiye bir yakalandı ve yeşil beyazlı kale çok net bir tehlikeyi autla atlattı.

Son bölümde yeşil beyazlı ekip tüm hatları ile yüklenirken savunmasında da 3-4 kez eksik adamla yakalandı. Bu anlarda Allah’tan Harun iyi kurtarışlar yaparak farkın daha da açılmasını önledi.

Sonuç olarak yeşil beyazlı ekip dün çok kötü bir futbol ortaya koydu.b Özellikle rakibin 10 kişi kaldığı ikinci yarıda kanatları hemen hemen hiç kullanamazken, gol atmakta mucizelere kalmıştı ve öyle de oldu.

Puan alınabilecek, hem de 3 puan alınabilecek bir maçtan yenik ayrılmak gerçekten çok acı. Bu takıma Hamza hoca 8 günlük kampta hiç dokunamamış. Bu takıma acilen dokunmak gerekiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.