Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MUŞİLDER'de AK Şov

Yazının Giriş Tarihi: 14.02.2019 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.02.2019 00:00

Ak Parti'nin gönül belediyeciliği kapsamında birçok soruna aynı anda mühadele etme eğilimi devam ediyor. Bursa'nın güçlü hemşeri derneklerinden ve son dönemde federasyonlaşma süreci ile birlikte gücünü tescilleyen MUŞİLDER, önceki akşam Ak Parti Belediye Başkan adaylarını ağırladı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Nilüfer Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, Yıldırım Belediye Başkan Adayı Oktay Yılmaz, Ak Parti Bursa İl Başkan Vekili Mustafa Sayılgan, Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, Ak Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay, Ak Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay ile Yıldırım Gençlik Kolları Başkanı Ülhak Eyin'in yanı sıra çok sayıda belediye meclis üyesi, belediye meclis üye adayı, muhtar ve muhtar adayının katılım gösterdiği programda Muşlu İş adamları ve yöneticiler de yer alırken, Ak Parti adeta gövde gösterisi yaptı.

Ak Parti'nin neredeyse tam kadro hazır olduğu Muşilder programına Muşlular da gözlerinin parıltısı ve gönüllerinin sıcaklığı ile sahip çıktılar. Ak Parti'nin Türkiye'ye çok önemli yatırımlar yaptığını daha güçlü yatırımlar yapmak adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursa ziyaretini fazlasıyla önemsediklerini ifade eden Muşilder Başkanı Veysi Tutkun, "bugünlere gelebildiysek elbette öncelikle birlik ve beraberliğimizden dolayı Allah'a şükür etmeliyiz. Bizler bugün aynı çatı altında hangi görüşten olursak olalım biraradaysak bunu vatanımızın birlikteliğine borçluyuz. Belediye Başkanlarımız ve Belediye Başkan adaylarımız, meclis üyelerimiz ve adaylarımız, aday adaylarımız ile muhtarlarımız ve muhtar adaylarımız çok renkli bir birlikteliğe imza atıyoruz. Ak Parti'nin Türkiye'ye kattıklarını saymaya kalksak sanırım günler hatta haftalar yetmeyecektir. Bizlerin en büyük temennisi ülkenin bekası adına birlik ve beraberliğimizin bozulmaması, belediyelerimizin daha fazla hizmet üreterek milletin yaşamını kolaylaştırmalarıdır. Bugün sizler burada aramızda olmakla bizlerinde sizlerin yanında olduğunu göstermektesiniz. Gönüllerimiz bir, hedeflerimiz bir, davamız bir. Herşeyin daha iyi olabilmesi için sevgi, saygı ve samimiyet ile çıktığınız yolda hayırlısını temenni ediyor başarılar diliyorum" diyerek her makama her siyasi görüşe saygı duyduklarını ama ülke adına kent adına dökülen her alın terine sahip çıkacaklarını vurguladı.

Dündar, "birlikte oldukça kazanacağız"

Muşilder gecesinin misafirlerinden olan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Cömez'e teveccüh yüksekti. Muhtar ve muhtar adaylarının an be an yalnız bırakmadığı Dündar'a Muş yöresinin ileri gelenleri de 'yanınızdayız, durmak yok' diyerek destek verdiler.

Osmangazi'nin Anadolu'nun aynası olduğunu bu aynanın en güzel yansımasının Bursa olduğunu ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "medeniyet şuan karşımızda duran iç içe olduğumuz birlikteliktir. Bugün sizlerin gözlerinin içerisinde bizlere karşı olan hoş muhabbeti ve değeri görmekten kıvanç duydum. Elbette birçok noktada birçok adımda yanınızda olmak istiyoruz. Osmangazi, Türkiye'nin en büyük ve güçlü kentlerinden. Sorunlarınızı ilettiğinizde çözüm üretmek adına her adımı atıyoruz. Ancak yapamayacağımız şeyler için bugüne kadar söz vermedik, vermeyeceğiz. Sizlerden istediğimiz tek birşey var. Bizler ile daha fazla hasbihal edin. Bizlerin sizlerin arasında olduğu gibi sizlerde bizlerin arasında olun. Hem belediyemiz ve hizmet merkezlerinin hem de partimizin kapısı hepinize, herkese açık. Biz biraraya geldikçe, birlik oldukça, birlikte oldukça kazanacağınız. Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan boşuna gönül belediyeciliği demiyor. Bizler gönüllerden gelen dualarınız ile buralardayız. Dualarınızı esirgemeyin" diyerek Ak Parti'nin milletle güçlü olduğunu ifade etti.

Yılmaz, "sorun değil çözüm üreteceğiz"

Belediyeceliğin çözüm üretmek olduğunu bugüne kadar gelinen süreçte birilerinin Yıldırım'da çözüme değil soruna katkı koyduklarını ifade eden Ak Parti Yıldırım Belediye Başkan Adayı Oktay Yılmaz, "Hepinizi öncelikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursa ziyaretine ve mitingine davet ediyorum. Birilerinin aramızda sorun üretmesine, sorunlar ile bizleri birbirimize düşürmesine fırsat vermeyeceğiz. Bizler çözümü konuşacak, çözüm üreteceğiz. Birileri de bu azmimizden ve sizlerin duasından feyz alarak inşallah çıktıkları yanlış yollardan döneceklerdir" diyerek milletin içerisine fitne sokulmasına fırsat vermeyeceklerini ifade etti.

Şahin, "daha iyisi mümkün"

Ak Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, "Nilüfer birçok açıdan öncelikli hizmetleri almayı hak ediyor. Nilüfer'i birkaç cadde ve sanayi bölgesinden ibaret sayamayız. Nilüfer, bir eğitim kentidir. Anadolu'dan Uludağ Üniversitemize gelen gençlerimizin sorunlarını sıfırlamayı hedefliyoruz. Biz sizlerle birlikte gülümsüyoruz" diyerek millet memnun olursa yöneticilerinde yüzlerinin güleceğini ifade etti.

Aktaş, "dün olduğu gibi bugünde yanınızdayız"

Ak Parti'nin her daim milletin yanında olduğunu ve her fırsatta milleti için hizmete hazır olduğunu ifade eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Başkan Adayı Alinur Aktaş, "zaman ne kadar hızlı geçerse geçsin sizlerin bizlerin yaşamlarında bıraktığı temiz izleri asla silemeyecektir. Bizler gönüller almaya geldik. Burada bütün dava arkadaşlarımızla sizlerin daha iyi hizmetler alması için uğraşıyoruz. Dün nasıl yanınızda olduysak bugünde yanınızdayız. Biliyoruz ki, sizlerde bizim ama dualarınızla ama oylarınızla ama varlığınızla yanımızdasınız. Bugün birilerine ders vermek gerekiyor. Millet'in bekasını Devlet'in gücünü test etmeye çalışanlara ders vermek gerekiyor. Eğer biz bu dersi çok sağlam verirsek inanıyorum ki, onlarda artık karşımıza çıkamayacaklardır. Sizlerden en büyük ricam gönüller almanızdır. Bizler liderimiz ve Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın izindeyiz. Hedefimiz gönül almak buraya da gönüller almaya geldik. Ama gördük ki, bu gönüller zaten bizim gönüllerimiz, Allah sizlerden razı olsun" diyerek Muş yöresi ahalisine teşekkürlerini sundu.

Ak Parti İl Başkan Vekili Mustafa Sayılgan'a ilginin yüksek olduğu Muşilder'de kent bilinci ve kültürünün buluşmasına sahne olmak keyifliydi. Doğu Anadolu'nun kültür mozaiğinin en temel sembolü olan sevgi ve hoşgörüye şahitlik ettiğimiz gece de gördük ki, Ak Parti'ye teveccühte destekte çok yüksek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.