Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Merhaba

Yazının Giriş Tarihi: 30.09.2017 03:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.09.2017 03:50

Merhaba sevgili Bursa Haber okuyucuları. Bundan böyle zaman zaman bu köşeye konuk olarak sizlerle görüşlerimi paylaşacağım. Yazılarımızda elbette ki ağırlık Bursaspor'un olacak. Ama bazen gündemdeki konularla ilgili görüşlerimizi aktaracağız. 

TARAFTAR MÜTHİŞ
Geçtiğimiz hafta Bursaspor - Galatasaray maçını anlattım. Tribünlere hayran kaldım. Böyle tutkulu taraftara sahip olmak her takıma nasip olmaz. 

İYİ BİR KADRO VAR
Bursaspor'un iyi bir kadrosu var. Paul Le Guen yavaş yavaş ligi tanımaya başladı. Galatasaray maçındaki baskı ve tempo ilerlerken dakikalarda da devam etseydi, Bursaspor farkı arttırabilirdi, 3 puan gelirdi. Ancak Galatasaray bu ligin şu anda en formda takımı ve bütün hatlarıyla çok iyi oynuyor. Buna rağmen Bursaspor 2 hatta 3 golü bulabilirdi. Ne zaman ki Bursaspor 1-0'ın üstüne yatmaya başladı, oyunda üstünlüğü de kaybetti. Futbolda 1-0 hiçbir zaman garanti bir skor değil. Bu nedenle böyle maçlarda iki farkı yakalamak gerekiyor. Batalla odaklı ataklara orta sahadaki Agu ve Badu'nun daha fazla katkı vermesi gerekiyor. Ve Stancu'nun son vuruşlarda daha dikkatli olması tabii. Sadece Stancu Galatasaray maçında 3 gol atabilirdi. Böylesine güçlü takımlara karşı bulduğunuz pozisyonları değerlendirmelisiniz.. Futbolda klasik haline gelen "atamayana atarlar" deyimini unutmamak gerek.

KAYSERİSPOR MAÇI ZOR
Bugün rakip Kayserispor. Açık söylemek gerekirse çok zorlu bir rakip. Ligin ilk maçı hariç sonraki 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik aldılar ve iyi bir takım olduklarını ispatladılar. Sumudica da iyi bir taktisyen ve takımını iyi yönetiyor. Bursaspor'un kaybetmemesi gerekiyor. Gollü bir maç bekliyorum. Ama zor bir maç olacak. 

BURSASPOR HENÜZ İSTENEN SEVİYEDE DEĞİL
Bursaspor,bir maç hariç her maçta gol attı ama gol de yedi. Ve ligin güçlü takımlarına kaybetti. Başakşehir, Beşiktaş ve Galatasaray. Anlaşılan o ki yeşil beyazlılar henüz istenilen seviyede değil. Henüz daha denk güçteki takımlara karşı üstünlük sağlayabiliyor. Ancak ligin henüz başı ve takım daha iyi olacaktır. Le Guen ligi ve rakipleri tanıdıkça Bursaspor çok daha iyi olacaktır. Çünkü elindeki kadro gayet iyi. Bursaspor'un ligi ilk beş içinde bitirmemesi için hiçbir sebep yok.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.