Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Merhaba 2018

Yazının Giriş Tarihi: 01.01.2018 00:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.01.2018 00:06

Merhaba 2018… Sağlık, mutluluk, huzur, başarı, kısaca bütün güzellikler seninle birlikte gelmiş olsun artık…

2018’de hepinize (kendime de); güneşli günler, yaratıcı fikirler, verimli çalışmalar, hoşgörülü yaklaşımlar, iyimser bakışlar, cesur girişimler, yeni motivasyonlar, anlamlı toplantılar, benzersiz hediyeler, parlak projeler, büyük aşklar, lezzetli yemekler, heyecanlı karşılaşmalar, güzel filmler, konserler, sergiler, önemli başarılar,  uslu çocuklar,  kibar sürücüler,  samimi dostlar, iyi uykular,  tatlı rüyalar,  sıkı egzersizler,  gerçek iltifatlar,  sıcacık sohbetler,  yararlı bilgiler,  heyecanlı geceler,  doğal güzellikler,  neşeli sabahlar,  eğlenceli geziler, bol şans ve gerçekleşen hayallerle dolu, dopdolu bir yıl geçirmenizi dilerimÖnemli başarılar,
Uslu çocuklar,
Kibar sürücüler,
Samimi dostlar,
İyi uykular,
Tatlı rüyalar,
Sıkı egzersizler,
Gerçek iltifatlar,
Sıcacık sohbetler,
Yararlı bilgiler,
Heyecanlı geceler,
Doğal güzellikler,
Neşeli sabahlar,
Eğlenceli geziler,
Bol şans ve
GERÇEKLEŞEN HAYALLERLE DOLU, DOPDOLU BİR YIL GEÇİRMENİZİ DİLERİM.

* * *

Tabii ki ekonomi de hayatın önemli bir parçası…

2018 dileklerinde bulunabilmek için geride kalan yılı kısaca hatırlayalım.

Ortadoğu odaklı bölgesel meseleler devam ederken, AB ile olan ilişkilerimiz, ABD’deki başkanlık seçimlerinin ardından Trump’ın uygulamaları tüm dünyayı olduğu gibi bizi de etkiledi.

Bu ortamda her şeye rağmen reel ekonomi olabilenin en iyisiyle yılı tamamladı diyebilirim.

İş dünyası temsilcileri yaptıkları değerlendirmelerde, istihdam ve yatırım teşviklerinin 2018’de de devam etmesi gerekliliğinin altını çizerlerken, “Küresel gelişmelere karşı ekonomimiz dirençli bir pozisyonda. Ekonomimiz emin adımlarla büyüyor, gelişiyor. Dünya genelindeki sıkıntılar ve yaşanan tüm bölgesel meselelere rağmen, Türkiye’nin büyümesini sürdürmesi önemli bir başarıdır. Sanayi üretimi ile birlikte tüketici güveni, ekonomide büyümeyi de beraberinde getirdi. Bütün bunlar aslında istikrarın bir göstergesidir. 2017 Zor ama başarıyla üstesinden geldiğimiz bir yıl oldu. 2018 hepimiz için zorlu bir yıl olacak gibi gözüküyor ama bu durum bizleri kesinlikle korkutmuyor çünkü Türk sanayicisi dalgalı denizleri seviyor. 2018 Türkiye için her anlamda yeni bir atılım yılı olacak” görüşünde.

Evet, bugün yılın ilk günü, izinliyiz. Yarından itibaren her anlamda çok ama çok çalışmalıyız. Daha yapacak çok işimiz var.

Bir kez daha hepimize iyi bir yıl diliyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.