Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Merhaba 1.Lig

Yazının Giriş Tarihi: 05.05.2019 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.05.2019 00:00

Avrupa’ya koşan Bursaspor’dan düşmeme mücadelesi veren Bursaspor’a. Yazıklar olsun bu takımı bu duruma düşürenlere. Ali Ay, Bursaspor’u üçüncü yılında düşürmeyi başardı. Tam 3 yıldır yürekler ağızda ligin bitimini bekliyoruz. İlk 2 yıl şans bizden yanaydı lige tutunduk ama bu kez olmadı. Bursaspor’u bu kez Erzurum’a adeta yağmur olup yağan taraftarlar da kurtaramadı. Deplasmanda ilk siftahını yapmak isteyen Mesut Bakkal ne yazık ki verdiği kararlarla Süper Lig Teknik Direktörü olmadığını kanıtladı. Eğer düşme hattında olan bir takımın başına geçiyorsan ve kendine güveniyorsan ortaya da bir şey koyacaksın. Kendi imzanı atacaksın. Kulübede Umut Nayır var iken bu kadar oyuna geç alıyorsanız, bir an önce mesleği bırakın ve bir başka sektöre geçin. Göz göre göre, bağıra bağıra düşürdünüz.

Şimdi elimizdeki futbolcular bu tırı vırısını bırakacaksın kardeşim. Düştük. Biz buradan toparlayamayız. “Merhaba 1.Lig” diyoruz. Atatürk Stadyumu’nu kim yıktırdıysa ve kim engel olmadıysa bu durumun müsebbibi O’dur. Bu çınarı bir daha devirdiniz. Şampiyon takımı el birliğiyle düşürdünüz. Sayın Ali Ay, size her yazımda kongre çağrısı yapıyordum ya; bu kez sakın kongre yapmayın diyorum. Herkes bütün camia tek bir ağızdan bu durumu size anlatmaya çalıştı. Bu yükün altından şimdi nasıl çıkacaksınız çok merak ediyorum. Şimdi başkanlık koltuğunu alın doya doya oturun. Zira bu borçla bizim Süper Lige çıkmamız deveye hendek atlatmakla eş değer. Ve bu saatten sonra buradan dönüşümüz olmaz.

Akhisar’ı kendi evinde yenemeyen takımın deplasmanda Erzurumspor’u yenmesini beklemek ütopik bir istekti belki de. Erzurumspor bu puanı istedi ve hak ederek söke söke aldı. Süper Ligin tartışmasız en kötü futbolunu oynayan Bursaspor’un bu duruma düşmesine katkı koyan, menajerlerden futbolcularına, başkanlarından yöneticilerine kadar herkesi Allah’a havale ediyorum. Rize ve Ankaragücü devre arası transferler yaparken, biz transfer tahtasını dahi açamadık. O zamandan belliydi bu son aslında. Yöneticilik ve büyük başkanlık resmen tescillendi. Tarihe kara bir leke olarak geçtiniz sizi tebrik ederim. Ve artık özeleştiri zamanı . Ali Ay’ı 3. Kez başkanlık koltuğuna oturtmakla doğru bir karar vermediğinizi anlayabildiniz mi? 2 yıldır düşme potasında olan takımın başkanlığına yine aynı ismi getirenler bir kere daha oturup düşünürler inşallah. Yaptıkları seçimin ne kadar yanlış olduğunu umarım bu kez anlamışlardır. 

Yazık ettiniz koca bir şehre. Bursaspor bunu hak etmedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.