Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zeynep Casalini Evinin Bahçesinde Klip Çekti

Ünlü sanatçı Zeynep Casalini, son albümünde yer alan ’İmkansız diyemem’ isimli şarkısının klibi için Bodrum’daki evinin bahçesinde kamera karşısına geçti.Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan pop müziğin güçlü sesi Zeynep Casalini,...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2015 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2015 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünlü sanatçı Zeynep Casalini, son albümünde yer alan ’İmkansız diyemem’ isimli şarkısının klibi için Bodrum’daki evinin bahçesinde kamera karşısına geçti.
Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan pop müziğin güçlü sesi Zeynep Casalini, 2008 yılında piyasaya sürdüğü son albümünde bulunan ’İmkansız diyemem’ isimli şarkısına klip çekti. Bitez’de bulunan evinin bahçesinde kamera karşısına geçen Casalini’nin klip çekimleri 1 gün sürdü. Çekim arasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü sanatçı, “İmkansız Diyemem’e klip çekiyoruz bugün. Şarkının söz ve müziği Kenan Vural’a ait. Bu benim ikinci eğlenceli klip çekimim olacak. Klibin çoğunu Gravilya’nın bahçesinde ve içinde çekiyoruz. Akşam da sahnemiz kurulacak ve çekimlere orada devam edeceğiz” dedi.
“YARIŞ İÇİNDE DEĞİLİM”
Basın mensuplarının, "İddialı mısınız" sorusu üzerine, sadece işini yaptığını belirten Casalini şöyle konuştu:
“İddialı olmak bana göre değil. Ben sadece işler yaparım. Bunlar da güzel insanlar tarafından sevilir, beğenilir, dinlenir. Bu da bana yeter zaten. Bir şeylere karşı yarış içinde değilim. Bir şeyleri ispatlamak içinde değilim. Sadece kendime güzel gelen şeyleri insanlarla paylaşıyorum. Hayatımda ne varsa, ne yapıyorsam, işimde de o var. Klibin konusu da güzel, hayatımın bir kesiti."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.