Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zeo, yeni albümü ’Zeoloji’ ile sevenlerine merhaba dedi

O Ses Türkiye yarışmasındaki performanslarıyla ünlenen Zeo Jaweed, 10 şarkılık yeni rap albümü ’Zeoloji’ ile sevenlerine merhaba dedi.2005 yılında rap müziğe Zeus ile müzik piyasasına giriş yapan ardından O Ses Türkiye yarışmasındaki...

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2016 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2016 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
O Ses Türkiye yarışmasındaki performanslarıyla ünlenen Zeo Jaweed, 10 şarkılık yeni rap albümü ’Zeoloji’ ile sevenlerine merhaba dedi.
2005 yılında rap müziğe Zeus ile müzik piyasasına giriş yapan ardından O Ses Türkiye yarışmasındaki performanslarıyla ünlenen Zeo Jaweed, Avrupa Müzik etiketiyle çıkan 10 şarkılık ilk yasal albümü ’Zeoloji’ ile sevenlerine merhaba dedi.
Bugüne kadar biri ortak olmak üzere toplamda 6 albüme sahip olan Jaweed’in kendi stüdyosu Zeo Airlines’ta kaydettiği rap albümünde 10 şarkı bulunuyor. Albümdeki tüm söz ve müziklerin Zeo Jaweed imzası taşıdığı ve şarkı düzenlemelerinin ise Tolga Kılıç’a ait olduğu açıklandı. Zeo Jaweed albümü ’Zeoloji’ için “Bugüne kadar çıkan tüm albümler kendime kitle edinmek adına tamamen internette yayınlanmıştı. Herkes dilediği gibi indirebiliyordu. İlk defa yasal bir albüm çıkarıyorum. Beni ve şarkılarımı sevenler para verip yasal olarak indirebilecekler” dedi. Ünlü Rapçi, Ak Parti’nin 1 Kasım seçim çalışmaları için hazırladığı ’Geliyor Halk Geliyor Ak’ şarkısını mitinglerde seslendirmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.