Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zafer Plaza'da kutlamalar başlıyor

Zafer Plaza daha önce duyurumlarını gerçekleştirdiği 20. yıl kutlamalarına Barış Pınarı Harekatı nedeniyle ara verdiğini duyurmuştu. Şimdi yine aynı coşkuyla kaldığı yerden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2019 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2019 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zafer Plaza'da kutlamalar başlıyor

Kurulduğu günden bugüne Bursalılara yepyeni bir alışveriş standardı sunan, Bursa’nın ilk alışveriş ve yaşam merkezi Zafer Plaza, 20.yılını geride bıraktı. Tarihi dokuyla iç içe, farklı mimarisi ve özgün yapısıyla şehrin sembol yapıları arasında yer alan Zafer Plaza, sürpriz etkinleri Bursalılar ile buluşturmaya hazırlanıyor.

20. Yılın Coşkusunu, İlk Günkü Heyecanımızla Bursalılar ile Paylaşıyoruz

Ekim 1999 yılında ziyaretçilerine ilk kez kapılarını açan Zafer Plaza, 20.yılını hazırladığı harika konserler ve etkinliklerle ziyaretçileriyle birlikte kutlayacak. 19 Ekim-27 Ekim tarihleri arasında Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri devam edecek olan; gezici kortej grupları, ünlü isimlerin gerçekleştireceği konserler, çocuklar için düzenlenen neon bileklik ve gözlük yapım atölyeleri, sirk sanatları atölye etkinlikleri ile tüm gün eğlence doruklarda yaşanacak.

Buray ile Kutlamalar Coşkuyla Karşılanıyor

Zafer Plaza, 20.yıl kutlamalarında 25 Ekim Cuma günü saat 20:30’de üst meydanda gerçekleşecek Buray konseri ile eğlence doruklara ulaşacak.  Büyük konser öncesinde 19 Ekim Cumartesi günü başlayan etkinliklerde saat 15:00-18:00 saatleri arasında Neon Çocuk Atölyeleri olurken 17:30’da Türkçe popun en popüler şarkılarını kendi tarzları ile yeniden seslendirecek ‘DenDen’ grubu, Zafer Plaza sahnesinde olacak. 20 Ekim Pazar günü ise 17:30’da üst meydanda ‘Sonuç’ grubu ile müzik ziyafeti devam ediyor olacak.

Gezici Kortejler, Müzik ve Eğlence Şehrin Kalbinde

20.yıl coşkusu Şehrin Kalbinde, Zafer Plaza’nın her yerinde hissedilecek. 26 Ekim Cumartesi günü saat 17:30’da ‘SiriuS’ grubu ile birlikte şarkılar söylenirken, Sirk Sanatları Kortejinin müzik, eğlence ve neşe saçacağı gezici performansları, Cumhuriyet Bando ekibi ve tüm gün devam eden müzik ziyafeti tüm şehri saracak.


Derya Uluğ Konseri ile Eğlence Devam Ediyor

Son dönemin en iyi seslerinden Derya Uluğ 27 Ekim Pazar akşamı saat 19:30’da Zafer Plaza sahnesinde vereceği muhteşem konser ile Bursalıların karşısında olacak.

20. Yıl etkinliklerinde eğlenen tabi ki çocuklar olacak. Sirk Çocuk Atölye etkinliği ile eğlencenin tüm gün devam ettiği, çocukların hayretle izleyip öğreneceği ve sürprizlerle dolu bir etkinlik tüm minik misafirleri bekliyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.