Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yusuf Güney Tokat’ta Hayranlarını Coşturdu

Tokat’ın Niksar ilçesinde bir konser veren ünlü pop sanatçısı Yusuf Güney, hayranlarını coşturdu.Niksar Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik Şöleni kapsamında Niksar’da bir konser veren ünlü pop sanatçısı Yusuf Güney, yeni albümünden...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2015 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2015 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yusuf Güney Tokat’ta Hayranlarını Coşturdu
Tokat’ın Niksar ilçesinde bir konser veren ünlü pop sanatçısı Yusuf Güney, hayranlarını coşturdu.
Niksar Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik Şöleni kapsamında Niksar’da bir konser veren ünlü pop sanatçısı Yusuf Güney, yeni albümünden de parçalar seslendirdi.
İlçe Şehir Stadyumu’nda düzenlenen konsere Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Dönmezoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Eraslan, belediye meclis üyeleri, AK Parti Tokat Milletvekili adayı Fatma Gaye Güler ile yüzlerce kişi katıldı.
Gençlik şöleni kapsamında düzenlenen konser öncesi kısa bir konuşma yapan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, “Bu bağlamda biz sadece belediye olarak değil, diğer kamu kuruluşlarının da yaptığı sosyal etkinlikleri destekledik. Bundan sonra da 19 Mayıs Gençlik Bayramında mutlaka gençlik şölenlerimize devam edeceğiz, sizin istek ve arzularınıza göre farklı farklı sanatçılarımızı getirip ilçemizde gençliğimize yakışır konserler düzenleyeceğiz. Sizler için yapamayacağımız hiç bir şey yoktur, sizler bizlerin geleceğimizsiniz, sizlerin mutluluğu, memnuniyeti bizlerin memnuniyetidir. O bakımdan bu şölenlere devam edeceğiz” dedi.
Konserde Yusuf Güney, kendi şarkıları dışında ’Sevdan Olmasa’, ’Evlerinin Önü Boyalı Direk’ gibi sevilen şarkıları da seslendirdi.
Yaklaşık iki saat süren konser boyunca stadyumu dolduran gençler unutulmaz bir gece geçirdiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.