Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yiğit Eryendi, Koleksiyonuyla İzmirlileri Büyüledi

Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) ve Rönesans Ajans işbirliği ile gerçekleştirilen İzmir Fashion Week 2016 hız kesmeden devam ediyor.Yüzlerce İzmirli modaseveri bir araya toplayan İzmir Fashion Week 2016’nın ikinci gününde Gökçe Nur...

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2016 04:52
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 04:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yiğit Eryendi, Koleksiyonuyla İzmirlileri Büyüledi
Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) ve Rönesans Ajans işbirliği ile gerçekleştirilen İzmir Fashion Week 2016 hız kesmeden devam ediyor.
Yüzlerce İzmirli modaseveri bir araya toplayan İzmir Fashion Week 2016’nın ikinci gününde Gökçe Nur Özbek ve FC Plus koleksiyonlarını modaseverlere sunarken, geceye ünlü modacı Yiğit Eryendi damgasını vurdu. Eryendi, uzak doğu esintilerini taşıyan ‘Sessizliğin Sesi’ konseptli koleksiyonuyla defileye davetli olan konuklarını adeta büyüledi. Yaklaşık iki buçuk ayda hazırlanan 30 parçalık yaz koleksiyonu, İzmirliler tarafından çok beğenildi. Defile sonrasında gazetecilere demeç veren Eryendi, İzmir Fashion Week hakkında, ‘’İzmir Fashion Week, İzmir’in moda anlamında büyümesi için gerçekten iyi bir proje ve bunun için modacı arkadaşlarımızla yoğun bir şekilde çalışmaktayız. Modayı İzmir’e taşıma yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerliyoruz. Bu iş sadece İstanbul’da değil, İzmir’de de yapılması lazım.İlerleyen zamanlarda Moda Tasarımcıları Derneği’de İzmir için çok ciddi projeler olacak, hedefimiz İzmir’i modanın merkezi haline getirmek.’’ diye konuştu. Ayrıca ünlü modacı, yarın yapılacak olan İzmir Fashion Week 2016’nın son gününde koleksiyonlarını sergileyecek olan arkadaşlarına başarılar diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.