Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeşil Deniz Dizisi Oyuncularından Hatıra Ormanı

Yeşil Deniz dizi ekibi, İzmir’de hatıra ormanı oluşturmak için çam ve selvi fidanlarını toprakla buluşturdu.Yeşil Deniz dizi oyuncuları ile Ödemiş Orman Şefliği, Birgi’nin Şahin Tepesi ile Kanlıkaya mevkisinde fidan dikimi yaparak hatıra...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2016 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeşil Deniz Dizisi Oyuncularından Hatıra Ormanı
Yeşil Deniz dizi ekibi, İzmir’de hatıra ormanı oluşturmak için çam ve selvi fidanlarını toprakla buluşturdu.
Yeşil Deniz dizi oyuncuları ile Ödemiş Orman Şefliği, Birgi’nin Şahin Tepesi ile Kanlıkaya mevkisinde fidan dikimi yaparak hatıra ormanı için adım attı. Yapılan fidan dikim etkinliğine Ödemiş Orman Şefi Mevlüt Polat, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Koordinatörü Cumhur Şener, Yeşil Deniz dizisinin başrol oyuncuları Mert Turak, Burak Serdar Şanal, Birgi Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, öğretmen ve Birgililer katıldı.
Yeşil Deniz dizisi oyuncularının alana gelmesi ile başlayan ağaç dikme etkinliğinde Ödemiş Orman Şefi Mevlüt Polat, ağaç dikmenin kurallarını anlatarak, fidanların tüplerden çıkarılmasını, dikilecek çukurun boyutunu, dikim aşamasını ve dikimden sonra can suyu verilmesi gibi kuralları uygulamalı olarak gösterdi. İlk selvi ve çam fidanlarını Orman Şefi Mevlüt Polat, oyuncular Mert Turak, Burak Serdar Şanal dikti, diğer fidanlar da Sağlık Meslek Lisesi öğrenci tarafından dikilerek can suyu verildi.
Bölgeye ilk etapta 100 çam ve selvi fidanı dikildiğini belirten Orman Şefi Mevlüt Polat, alana toplam 500 fidan dikileceğini belirterek, şunları söyledi: "Bölgemizde çekimlerini sürdüren Yeşil Deniz dizi ekibi ortaklığında öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın katılımı ile mahallemizde Yeşil Deniz Hatıra Ormanı oluşturacağız. Alana bugün ilk etapta 100 selvi ve çam fidanı dikiliyor. Toplam 500 fidanı toprakla buluşturacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca bu vesileyle şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.”
Ağaç dikim töreninin ardından öğrenciler, oyuncular Mert Turak ve Burak Serdar Şanal ile özçekim yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.