Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Yeni Nesil Türkücü’ Murat Erbey

Yeni nesil türkücü olarak tanınan Murat Erbey, yeni albümü ‘Türkülerin 7 Rengi’ albümünün tanıtımı ile ilgili açıklamalarda bulundu.Yeni nesil türkücü olarak tanınan Murat Erbey, 2015 yılının son çeyreğinde çıkardığı ‘Türkülerin...

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2015 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2015 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘Yeni Nesil Türkücü’ Murat Erbey
Yeni nesil türkücü olarak tanınan Murat Erbey, yeni albümü ‘Türkülerin 7 Rengi’ albümünün tanıtımı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Yeni nesil türkücü olarak tanınan Murat Erbey, 2015 yılının son çeyreğinde çıkardığı ‘Türkülerin 7 Rengi’ albümünün tanıtım çalışmalarına Neşet Ertaş’ın Acem Kızı türküsüne çektiği klip ile start verdi. Erbey, "Günümüzde Türkü söyleyen sanatçılar yaptıkları albümlerin tanıtımlarını hep kendi kabuklarında saygı ve sevgi çerçevesinde gerçekleştirmeyi uygun gördüler ama artık devir tanıtım devri onun için görsellik ve klip çok önemli bundan sonra bu bayrağı taşımayı ve yaptığım bu Türkü albümünün tanıtımını en iyi şekilde yapmayı planlıyorum. Bir özeleştiri yapmak gerekirse bu güne kadar pop albüm yapan arkadaşlar tanıtım işini bizlerden iyi yaptılar ama ben bu düzeni bozmak için startı verdim inşallah kültürümüze de katkısı olur ve Türküler ve Türkiye kazanır" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.