Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeliz Yeşilmen Kapadokya’da mantı açtı

Ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen, Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Uçhisar Kasabasında kadınlarla birlikte hamur açıp mantı büktü.Kapadokya bölgesini kısa bir süreliğine gezmeye gelen ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen, Uçhisar beldesinde bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2016 09:30
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2016 09:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen, Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Uçhisar Kasabasında kadınlarla birlikte hamur açıp mantı büktü.
Kapadokya bölgesini kısa bir süreliğine gezmeye gelen ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen, Uçhisar beldesinde bulunan Kadıneli Restoranda çalışan kadınlarla hamur açıp mantı büktü. Kadınlarla birlikte mantı büken ünlü oyuncu Yeşilmen’in oldukça keyifli olduğu gözlenirken, kasabalı kadınlarla da bir süre yemek üzerine sohbet etti.
Kapadokya’yı kısa bir süreliğine gezmeye geldiğini ifade eden Yeliz Yeşilmen, burayı yeni keşfettiğini ve burada olmaktan dolayı da son derece mutlu olduğunu söyledi. Yeşilmen, “70 tane kadın birleşmiş ben de bir destek vereyim istedim bir bayan olarak. Bayanların olduğu her türlü projeyi sonuna kadar destekliyorum. Buraya destek veren belediye başkanını tebrik ediyoruz. Kapadokya’da böyle bir uygulama beklemiyordum. Buranın daha çok desteğe ihtiyacı var” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.