Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yasin Darbaz ve Kübra Kurt hayatlarını birleştirdi

Darbaz Halı’nın sahibi Kamil Darbaz’ın oğlu Yasin Darbaz ile Nazar İnşaat’ın sahibi Hüseyin Kurt’un kızı Kübra Kurt, Beylerbeyi Sarayı’nda, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleşen görkemli...

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2016 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2016 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Darbaz Halı’nın sahibi Kamil Darbaz’ın oğlu Yasin Darbaz ile Nazar İnşaat’ın sahibi Hüseyin Kurt’un kızı Kübra Kurt, Beylerbeyi Sarayı’nda, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleşen görkemli düğünle hayatlarını birleştirerek dünya evine girdi.
Beylerbeyi Sarayı’nda düzenlenen nikah ve düğün törenine, Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye başkanları, siyasiler, işadamları, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Gecenin geç saatlerine kadar süren düğün töreninde her iki ailenin eş ve dostları genç çifti tebrik ederek bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.
Nikah töreni sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, damat Yasin Darbaz’ın “her zaman kolay bulabilmesi için” evlilik cüzdanını geline takdim ederek iki cihan saadeti diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.