Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalın, EXPO 2016’ya ‘Kauçuk’ Ağacı Dikti

Besteci, söz yazarı ve şarkıcı Yalın, EXPO 2016 sergi alanındaki ünlüler ormanına ‘kauçuk’ ağacı dikti.Besteci ve söz yazarı Yalın, konser için Antalya’ya geldi. EXPO 2016 Antalya Ajansı’nın ünlüler ormanına ağaç dikme davetini...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2015 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2015 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Besteci, söz yazarı ve şarkıcı Yalın, EXPO 2016 sergi alanındaki ünlüler ormanına ‘kauçuk’ ağacı dikti.
Besteci ve söz yazarı Yalın, konser için Antalya’ya geldi. EXPO 2016 Antalya Ajansı’nın ünlüler ormanına ağaç dikme davetini kabul eden popçu, Aksu ilçesinde bin 121 dönüm sergi alanına geldi. Yönetim binasına geçen ünlü popçuya, proje hakkında detaylı sunum yapıldı. Sunum sonrası alana geçen Yalın, dikeceği ‘kauçuk’ (latince:Figus Rubiginosa) ağacının gövdesine isim tabelasını bağladı. Kürekle ağacın gövdesine toprak atan Yalın, ilk can suyunu da verdi.
“Her insanın kalbine giden bir şeyler var. Onlardan bir tanesi de çevre, ağaçlar” diyen Yalın, herkesin bu konuya hassas olduğunu söyledi. Gençliğinde ağaç ve doğayla ilgili kampanyaların içinde yer aldığını söyleyen Yalın, “Bu işi yapmıyorken de oldum. Okulla da ağaç dikmeye gittim. Kalbe giden yollardan biri olduğunu düşündüğüm için de koşarak buraya geldim. Diktim, suladım artık size emanet” dedi.
Yalın, EXPO 2016 Antalya projesi için de, "Proje muhteşem, kocaman” yorumunu yapan Yalın, “EXPO’nun burada oluyor olması çok önemli. İnşallah Antalya’ya çok yarayacak. Antalya çok güzel, daha da güzel olacak inşallah. Ağaç ve bahçe olduğu için de herkesin buna destek olması gerek. 25 bin tane ağaç dikilecekmiş buraya. Çok etkileyici. Ve EXPO bittikten sonra geride çok güzel bir eser bırakacak burası" ifadelerini kullandı.
Yalın, “Herkesin desteğini bekliyoruz” diyerek sanatçı arkadaşlarına da çağrıda bulundu. EXPO 2016 Antalya Ajansı Tanıtım ve Halkla İlişkiler Direktörü Burak Katmer, ünlü popçuya katkısından dolayı sembol çiçek şakayık takdim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.