Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yağmur Altında Islanan Çocukları Görünce O Da Onlarla Birlikte Islandı

Ünlü sanatçı Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 32. Anaokulu’nu Artvin’in Hopa ilçesi Kemalpaşa Beldesi’nde açtı. Açılışta yağan yağmur altında miniklerin ıslanması ve ünlü sanatçının...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yağmur Altında Islanan Çocukları Görünce O Da Onlarla Birlikte Islandı
Ünlü sanatçı Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 32. Anaokulu’nu Artvin’in Hopa ilçesi Kemalpaşa Beldesi’nde açtı. Açılışta yağan yağmur altında miniklerin ıslanması ve ünlü sanatçının onlara yağmur altında eşlik etmesi dikkat çekti.
Kemalpaşa Beldesi’nde düzenlenen açılış töreni yoğun yağmur nedeni ile geç başladı. Yağmur nedeni ile Gülben Ergen de törene geç katıldı. Bu sırada tören için okul bahçesinde ünlü sanatçıyı bekleyen minik öğrenciler sırılsıklam ıslandı. Islanın öğrencilerin aynı zamanda üşüdükleri de görüldü.
Ergen’in Anaokulu binasına ulaşması ile Artvin Valisi Kemal Cirit’in de katıldığı tören başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başlayan tören sırasında, öğrencilerin ıslandığını fark eden Gülben Ergen protokol için kurulan çadırın altında çıkarak törenin kalan kısmını yağmur altında onlarla birlikte ıslanarak takip etti. Ergen’in İstiklal Marşı okunurken, gözlerinin dolduğu gözlendi.
Törenden Dernek Başkanı Gülben Ergen bir konuşma yaparak, “Çocuklar Gülsün Diye Derneği olarak, Türkiye’nin en çok ihtiyaç duyulan bölgelerine anaokulları açmaya devam ediyoruz. Karadeniz sahilindeki son ilçemiz olan Hopa, en çok önem verdiğimiz bölgeler arasında yer alıyordu. Bu nedenle 32. anaokulumuzu Hopa’da açtığımız ve bugün sizlerle bir arada olduğum çok mutluyum. Hopa’dan sonra da eğitim yolculuğumuza devam edeceğiz. 81 ilde anaokulları açmak ve çocuklarımızın gelişimine katkıda bulunmak istiyoruz. Okulumuzu Hopalı annelere emanet ediyorum. Herkese katkılarından dolayı teşekkür ederim” dedi.
Artvin Valisi Kemal Cirit de, eğitime katkılarından dolayı Ergen’e teşekkür plaketi takdim etti. Ardından anaokulunun açılış kurdelesi kesildi. Bu sırada öğrencilerin arasına giren sanatçı bir ara düşme tehlikesi geçirdi. Ergen’i sevgi ve coşku ile aralarına alan öğrenciler onunla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Okula giren Ergen, okul öncesi eğitim çağındaki minikler ile sohbetler etti, miniklerin hazırladığı gösteriyi izledi. Bu sırada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sevilen sanatçı, töreni yağmur altında izlemesi ve duygulanmasının kendisine hatırlatılması üzerine, “Beni sevenler yağmurda ıslanırken benim tepemde bir tente olması bana ayıp geldi. Biraz da ben ıslanayım dedim” şeklinde yorumladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.