Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Volkan Konak, Antalya’da sahne aldı

Türk halk müziği sanatçısı Volkan Konak, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Antalya’da sahne aldı. Hayranları tarafından dinlenilen Konak, ayakta alkışlandı.Türk halk müziği sanatçısı Volkan Konak, Hotel Su’da gerçekleştirilen...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2016 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2016 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Volkan Konak, Antalya’da sahne aldı
Türk halk müziği sanatçısı Volkan Konak, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Antalya’da sahne aldı. Hayranları tarafından dinlenilen Konak, ayakta alkışlandı.
Türk halk müziği sanatçısı Volkan Konak, Hotel Su’da gerçekleştirilen konserde hayranları ile buluştu. Konak, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Konserin açılışını Cem Karaca’nın ’Yollar Bizimdir’ adlı şarkısıyla yapan Konak, esprileriyle de hayranlarını güldürdü. Diğer taraftan Konak’ın hayranları da konserde horon teperek ve halay çek şarkılara eşlik etti.
Hayranlarına “Zor günlerden geçiyoruz” diyerek seslenen Konak, “Esasen çok yorulduk. Bizim işimiz insanlara moral pompalamak, biz görevimizi yine en iyi şekilde yapacağız. Biz sanata dayayacağız sırtımızı" diye konuştu. Konak, yaklaşık 3 saat sahnede kaldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.