Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Utanılacak bir şey yapmadık"

Gizlice evlenip, gizlice boşandıkları ortaya çıkan ünlü popçu bestecisi Emre Kaya ve menajeri Gizem Demir'den açıklama...

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2016 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2016 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Utanılacak bir şey yapmadık"
Emre Kaya ve Gizem Demir, yaptıkları açıklamada, evlenmenin de boşanmanın da doğal süreçler olduğunu, utanılacak, gizlenecek bir şey yapmadıklarını belirterek, şunları kaydettiler:

“Biz 2010 yılında tanıştık. Bir süre arkadaşlığımız ve iş birlikteliğimiz oldu. 2011 yılında evlenme kararı aldık ancak, işlerimizin yoğunluğu ve stresi özel yaşantımıza olumsuz yansıdı. Evliliğimizi insanların gözüne sokar gibi gündemde tutmadık. 2016 yılının Haziran ayında anlaşarak boşanma kararı aldık. Birbirimizden karşılıklı olarak hiçbir talepte bulunmadık. İkimiz de kendi yolumuzda ayrı ayrı yürümeye karar vermiştik ancak, daha sonra ortak dostumuzun aracılığıyla iş birlikteliğimizi yürütme kararı aldık.Biz de izliyoruz bugün magazin dünyasında boşananların küfürleri, acı sözleri gerçekten çok çirkin. Medeni insanlara bu tür davranışları yakıştıramıyoruz. Zor olan dostça ayrılabilmeyi başarmaktır. Biz zor olanı yaptık, dost olduk, mesai arkadaşı olmayı başardık.”Biz ikimiz Emre Kaya markasına hizmet ediyoruz. Bizim birlikte baş koyduğumuz, bugünlere gelebilmek için çok mücadele ettiğimiz bir yolumuz var. Bu yol da birlikte yürümeye devam edeceğiz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.