Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Usta Sanatçılar Aynı Sahnede

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) koordinasyonuyla gerçekleştirilen ‘54. Uluslararası Bursa Festivali’, bu kez özel bir proje konserine ev sahipliği yaptı.Müziğin güçlü sesi Kıraç ile sevilen...

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2015 02:34
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2015 02:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Usta Sanatçılar Aynı Sahnede
Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) koordinasyonuyla gerçekleştirilen ‘54. Uluslararası Bursa Festivali’, bu kez özel bir proje konserine ev sahipliği yaptı.
Müziğin güçlü sesi Kıraç ile sevilen sanatçı Yonca Lodi, seslendirdikleri en güzel şarkılarla kulakların pasını sildi. Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda görkemli bir konsere adını yazdıran usta sanatçılar, neşeli tavırlarıyla da gönüllere taht kurdu. Coşkulu konserde usta sanatçılara eşlik eden Bursalılar, iki saati aşan konser boyunca Kıraç ve Lodi’yi alkış yağmuruna tuttu. Gecenin finalinde aynı sahneyi paylaşan sanatçılar, birlikte söyledikleri şarkıların yanı sıra “Bursa’nın Ufak Tefek Taşları” adlı türküyü de seslendirerek, vatandaşları doyasıya eğlendirdi. Kıraç ve Lodi, Bursa’da sevenleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, konserin mimarları Büyükşehir Belediyesi ve BKSTV’ye teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.