Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü sinema yapımcısı İnanoğlu’ndan Rektör Polat’a ziyaret

Ünlü yapımcı Türker İnanoğlu kendi adının verildiği iletişim fakültesi binasının yapımını görüşmek üzere Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’ı ziyaret etti.Rektörlük makamında gerçekleştirilen görüşmeye Türker...

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2017 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2017 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünlü sinema yapımcısı İnanoğlu’ndan Rektör Polat’a ziyaret

Ünlü yapımcı Türker İnanoğlu kendi adının verildiği iletişim fakültesi binasının yapımını görüşmek üzere Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen görüşmeye Türker İnanoğlu ve Prof. Dr. Refik Polat’ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş, Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Hasan Gökkaya, Program Yapımcısı Serpil Akıllıoğlu ve İş adamı Şefik Dizdar da katıldı.

Görüşme sırasında Türker İnanoğlu, yapılacak fakülte binasının proje ve planları ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. İletişim Fakültesi binasının Safranbolu’nun tarihi dokusuna uygun olacağını belirten Ünlü Yapımcı, projeye bir an önce başlamak istediklerini belirtti. Rektör Prof. Dr. Refik Polat ise, sunulan projenin mimari olarak uygun olduğunu ve önümüzdeki haftalarda imzalanacak protokolden sonra sürecin hızlı bir şekilde ilerleyeceğini belirtti.

Yapılan görüşmelerin ardından Karabük Valisi Kemal Çeber ve Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer’in de katılımıyla öğle yemeği yiyen İnanoğlu, misafirperverliklerinden dolayı Polat’a teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.