Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü Sanatçı Edirne’de Yetenek Avına Çıktı

Ünlü sanatçı Sibel Can, özel bir televizyon kanalının program çekimleri için Edirne’ye geldi. Kentte sokak sokak dolaşarak adeta yetenek avına çıkan Can, ‘sesim güzel’ diyen romanlara şarkı söyletti.Son yıllarda televizyon kanallarında...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2015 18:45
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2015 18:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünlü sanatçı Sibel Can, özel bir televizyon kanalının program çekimleri için Edirne’ye geldi. Kentte sokak sokak dolaşarak adeta yetenek avına çıkan Can, ‘sesim güzel’ diyen romanlara şarkı söyletti.
Son yıllarda televizyon kanallarında artan ses yarışmalarında Edirne tercih edilen kentlerin başında geliyor. Renkli yaşam tarzları ve müziğe olan kabiliyetleriyle tanınan romanların ağırlıklı olarak yaşadığı kent, ses yarışması yapımcılarının dikkatini çekmeye devam ediyor.
SİBEL CAN EDİRNE’DEN UMUTLU
Özel bir televizyon kanalında yayınlanan yarışmanın aynı zamanda jüri üyesi olan ünlü sanatçı Sibel Can, Edirne’ye gelerek adeta yetenek avına çıktı. Sokak sokak dolaşarak, ‘sesim güzel’ diyen vatandaşlara şarkı söyleten Can, Edirne’den bu konuda umutlu olduğunu dile getirdi.
KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİNE DAVET EDİLDİ
Edirne Belediye binasına gelerek Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın makamında ziyaret eden Sibel Can’a, Gürkan’da ‘Edirnekari’ ve çiçek takdim ederek, kendisini bu yıl 634.’sü düzenlenecek olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne davet etti. Edirne Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar tarafından ünlü sanatçıya Edirne’nin tarihi lezzetleri olan tava ciğeri ve badem ezmesi ikram edildi.
Televizyon kanallarında geçmiş dönemlerde yayınlanan ses yarışmalarında, Edirne’den yarışmaya katılan ve dereceler kazanan ‘Popstar Erkan’, ‘Popstar Erhan’ gibi isimlerinde yer almasıyla birlikte Edirne özellikle ses yarışmalarında adından sıkça söz ettirmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.