Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü popçu Gülşen enerjisini kestane şekerinden alıyor

Pop müziğin sevilen sesi Gülşen, Uludağ konserinin ardından İstanbul dönüş yolunda Bursa’ya uğradı. Bursa durağında kendisi ve dostları için bol miktarda kestane şekeri alan ünlü sanatçı, gençlinin, güzelliğinin ve sakinliğini sırrının...

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2018 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünlü popçu Gülşen enerjisini kestane şekerinden alıyor

Pop müziğin sevilen sesi Gülşen, Uludağ konserinin ardından İstanbul dönüş yolunda Bursa’ya uğradı. Bursa durağında kendisi ve dostları için bol miktarda kestane şekeri alan ünlü sanatçı, gençlinin, güzelliğinin ve sakinliğini sırrının kestane şekeri olduğunu söyledi. Gülşen kestane şekerinde favorisinin Kardelen olduğunu da vurguladı.

Kardelen’in Kent Meydanı Şubesini tercih eden ünlü sanatçı, önce şube personeli tarafından ikram edilen farklı içerikli kestane şekerlerinin tadına baktı ve beğendiği ürünlerden aldı. Alışveriş sonrası konuşan ünlü sanatçı, Bursa’yı ve Uludağ’ı çok sevdiğini, kestane şekeri ve döner kebaptan bir türlü vazgeçemediğini söyledi.

"Kestane şekeri gençlik iksiri"

İşi gereği çok hareketli bir yaşama sahip olduğunu söyleyen sevilen sanatçı Gülşen, “Sürekli hareket halindeyim. Günlük koşturmacanın yanında saatlerce sahnede kalıyorum. Bu kadar enerjik olmamım sırrı severek tükettiğim Kardelen Kestane Şekeridir. Çünkü kestane müthiş bir meyvedir. Yaşlanmayı önlüyor ve detoks özelliği var. Üstelik sakinleştirici özelliğe de sahip. Kestane, kestane şekeri haline geldiğinde ise hem lezzet şölenine dönüşüyor hem de enerji veriyor. Kardelen Kestane Şekeri ise tam benim damak tadıma tam uyuyor. Hele Bursa temalı ambalajlarını çok şık buluyorum” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.