Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü Oyuncu Hasan Küçükçetin Evlendi

Bugüne kadar çok sayıda filmde rol alan ve en son ‘Kaçak’ adlı diziyle hayran kitlesini arttıran Hasan Küçükçetin, İstanbul’dan sonra memleketi Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde de aile arasında düğün töreni düzenledi.Rol aldığı...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2015 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2015 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bugüne kadar çok sayıda filmde rol alan ve en son ‘Kaçak’ adlı diziyle hayran kitlesini arttıran Hasan Küçükçetin, İstanbul’dan sonra memleketi Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde de aile arasında düğün töreni düzenledi.
Rol aldığı filmlerde şöhret basamaklarını hızla tırmanan ve son olarak ATV’de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran ‘Kaçak’ isimli dizide ‘Dadaylı’ rolüyle gönüllerde taht kuran Hasan Küçükçetin’in, İstanbullu Nazlı Yavuzcan ile Burhaniye Adramis Otel’in balo salonunda düzenlenen görkemli düğün törenine aile yakınları katıldı.
Oyunculuk kariyerine Yaprak Dökümü isimli dizideki ‘Şevket’ karakteri ile başlayan Küçükçetin, bugüne kadar Menekşe ile Halil, Adak, Ezo Gelin, Acemi Cadı, Beşinci Boyut, Alanya Almanya, Büyük Buluşma, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir (2002), Böyle Bitmesin, Muhteşem Yüzyıl ve Kiraz Mevsimi gibi filmlerde rol aldı.
Aslen Burhaniyeli olan ve 6 ay önce İstanbul’da düğün yapan Hasan Küçükçetin’in Balıkesir’deki düğün törenine 600’e yakın davetli katıldı. Halen TRT’de belgesel sunan Küçükçetin ile Yavuzcan, törende göz kamaştırdı. Küçükçetin oynadığı zeybekle davetlileri hayran bıraktı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.