Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü oyuncu Erol Tezeren saçlarını kestirdi

Önümüzdeki sezon ’İçerde’ dizisiyle ekranlarda olacak olan ünlü oyuncu Erol Tezeren, yeni saç modeliyle görüntülendi.Bir süredir uzun saçlarıyla görmeye alışkın olduğumuz ünlü oyuncu Erol Tezeren, yeni dizide oynayacağı için saçlarını...

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2016 20:45
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2016 20:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Önümüzdeki sezon ’İçerde’ dizisiyle ekranlarda olacak olan ünlü oyuncu Erol Tezeren, yeni saç modeliyle görüntülendi.
Bir süredir uzun saçlarıyla görmeye alışkın olduğumuz ünlü oyuncu Erol Tezeren, yeni dizide oynayacağı için saçlarını kestirerek imaj tazeledi. “İçerde” dizisinde rol alacağı için saçlarını kestirdiğini söyleyen Tezeren, ’’Büyük bir cesaretle kestirdim. İçerde dizisi için çağırdılar. Onlarla görüştük. Tiplemede bir değişiklik istediler. Ben de çok uzun saçlıydım. Güvenilir ve benim tek berberim Saffet Bey’e geldim. Saffet Bey yeni oynayacağım dizi için saçlarımı şekle sokmaya çalışıyor. Buradaki rol tutacak olursa belki sakallarımı uzatarak Diriliş dizisine de geçebiliriz’’ dedi.
Saçlarını askere giderken kestirdiğini anlatan Tezeren, ’’Askere giderken saçlarımı kestirmiştim, bir de şimdi kestiriyorum. Saffet Bey saçlarımı çok kibar kesiyor. Yine askere giderken Saffet Bey saçlarımı üç numara kesmişti. Gene ben kendisine üç numara yapalım dedim ama kendisi kıyamıyor. Saçlarımı yavaş yavaş ucundan kesiyor, neticeye beraber karar vereceğiz’’ diye konuştu.
Ünlü oyuncunun saçlarını kesen berber Saffet Candan ise, ’’Büyük memnuniyetle Erol abimizin saçlarını tıraş ediyorum. Türkiye’nin tanınmış sinema sanatçılarından Erol abimizi tıraş etmek benim için büyük bir zevk ve şereftir. Çok uzun yıllar kendisiyle tanışıyoruz. Yeni bir film için yeni bir imaj gerekiyor. Saçlarını kesme gereğini duydum. Ama üzülerek kesiyorum. Saçlarını kesmek zor geliyor. Film icabı kesmemiz gerekiyor, kendilerine başarılar diliyoruz’’ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.