Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü Mankenler Terörü Lanetledi

İzmir Forum Bornova AVM’de bir söyleşiye katılan ünlü mankenler Merve Büyüksaraç, Ebru Güzel teröre lanet okurken, Ankara’da yaşanan patlamalar sonrası terörün son bulmasını diledi.Her yıl düzenlenen Forum Fashion Week festivali kapsamında...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2015 19:27
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2015 19:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir Forum Bornova AVM’de bir söyleşiye katılan ünlü mankenler Merve Büyüksaraç, Ebru Güzel teröre lanet okurken, Ankara’da yaşanan patlamalar sonrası terörün son bulmasını diledi.
Her yıl düzenlenen Forum Fashion Week festivali kapsamında İzmir’e gelen ünlü mankenler Merve Büyüksaraç ve Ebru Güzel, İzmirlilerle buluştu. Sabah saatlerinde yaşanan Ankara’daki patlamaları dile getiren ve vefat eden 86 kişiye Allahtan rahmet dileyen Merve Büyüksaraç, “Bu sabah üzücü bir olay yaşandı ikitane bomba patladı. Bissürü insan vefat etti ölü sayısı git gide artıyor. çok üzücü umarım en kısa zamanda terör durur ve bir şekilde önüne geçilir” dedi. Ünlü manken Ebru Güzel ise “Ekran karşısında izliyoruz ve bizde ekran karşısında mesaj veriyoruz. Bir toplumun bütün genelinde bir farkındalık yaratılmalı ve bu algı bu şekilde devam etmeli. Biz artık bu olanları normalleştirmeye başladık. En tehlikeli süreç haline geldi. umarım normallik algısı gider ve artık her sabah ne olacak endişesi ile uyanmayız. Biraz daha halktan yönetime kadar duyarlılık lazım. Terörü lanetlemek en kolay sözcükler ama bunu lütfen uygulamaya geçelim” diye belirtti. Söyleşinin sunuculuğunu yapan köşe yazarı Esin Övet, “Bugün acımız büyük Türkiye’nin başı sağolsun. Barış için barışmak lazım inşallah son olur ve bunu bir daha yaşamayız. Biz de bugün yüreklerimizin acısıyla İstanbul’dan yola çıktık. İptal edip etmemek adına biraz tereddütlerimiz vardı ama yola çıkmıştık. Bugün elele olalım kenetlenelim. Dua edip bu son olsun diye istekte bulunalım. Bu güzel ülkede hepimiz güzel yaşamayı hak ediyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.