Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü manken Tuğçe Aral’dan hodri meydan

Türkiye’nin en uzun bacaklı mankeni olarak adından sıkça bahsettiren, Miss Freedom Turkey birincisi Tuğçe Aral, taklit edilmesinden yakındı.Ünlü manken ve şarkıcı Tuğçe Aral, “Yeni jenerasyonun, en doğal olanı benim. Estetiğim yok,...

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2017 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2017 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünlü manken Tuğçe Aral’dan hodri meydan

Türkiye’nin en uzun bacaklı mankeni olarak adından sıkça bahsettiren, Miss Freedom Turkey birincisi Tuğçe Aral, taklit edilmesinden yakındı.

Ünlü manken ve şarkıcı Tuğçe Aral, “Yeni jenerasyonun, en doğal olanı benim. Estetiğim yok, yüzümde tonlarca makyaj yok, ayrıca yurtdışından sürekli modellik teklifi alan tescilli bir güzelim. Fiziğim Avrupa standartlarında. Bundan sonra herkese hodri meydan" diyerek iddiasını ortaya koydu.

Yaptığı ve paylaştığı her şeyin birileri tarafından taklit edildiğinden yakınan ünlü manken ve şarkıcı Tuğçe Aral sosyal medyadan taklitlerimden sakının kanmayın diyerek kendisini taklit edenlere gönderme yaparak, yeni jenerasyonun en doğal olanı benim estetik yok tonlarca makyaj yok ayrıca yurtdışından sürekli modellik teklifi alan biriyim. Gerekirse herkesi hodri meydana davet ediyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.