Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü manken Ceren Karaçay patron koltuğuna oturdu

Avrupa’da birçok ünlü markada mankenlik yapan Ceren Karaçay Türkiye’de yapım firması koltuğuna oturdu.Güzel manken Karaçay, 12 yıldır Fetih 1453, Recep İvedik 1-2-3, Çılgın Dersane 1-2-3 ve Erkekler gibi birçok projeye imza atan Berrak...

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2016 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2016 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Avrupa’da birçok ünlü markada mankenlik yapan Ceren Karaçay Türkiye’de yapım firması koltuğuna oturdu.
Güzel manken Karaçay, 12 yıldır Fetih 1453, Recep İvedik 1-2-3, Çılgın Dersane 1-2-3 ve Erkekler gibi birçok projeye imza atan Berrak Deniz Yapım’ın ortağı oldu.
Berrak Deniz, Ceren Karaçay ve Yasin Bozkurt ortaklığıyla birlikte dev projelere hazırlanırken yaptığı açıklamada, "Türkiye’de sektörde 12 yıldır önemli projelere imza atan Berrak Deniz yapım firması ailesine katılmaktan mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Türkiye’de en önemli dayanağım sektörün önemli ismi ablam Berrak Deniz’dir. Çalışmalarımız hızla başladı. Yakın tarihte yeni bir sinema filmi çekimlerine başlayacağız" şeklinde konuştu.
Hem Patronluk, Hem Mankenlik yapacak
Patronluk koltuğuna oturan ünlü manken ayrıca, Türkiye’de mankenlik yapmaya da devam edecek. Güzel manken önümüzdeki günlerde Berrak Deniz ve Yasin Bozkurt’la komedi filmi çekecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.