Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü komedyen Hayrettin Diyarbakırlıları gülmekten kırdı geçirdi

Diyarbakır’da düzenlenen 3’üncü Kişisel Gelişim Zirvesine katılan ünlü komedyen Hayrettin, katılımcıları gülmekten kırdı geçirdi.Diyarbakır Gezi Kulübü tarafından 3’üncü Kişisel Gelişim Zirvesi düzenlendi. Zirvede, ünlü komedyen...

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2017 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2017 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünlü komedyen Hayrettin Diyarbakırlıları gülmekten kırdı geçirdi

Diyarbakır’da düzenlenen 3’üncü Kişisel Gelişim Zirvesine katılan ünlü komedyen Hayrettin, katılımcıları gülmekten kırdı geçirdi.

Diyarbakır Gezi Kulübü tarafından 3’üncü Kişisel Gelişim Zirvesi düzenlendi. Zirvede, ünlü komedyen Hayrettin, “Sıra dışı motivasyon teknikleri” hakkında seminer verdi. Semineri, stand-up gösterisi yaparak veren Hayrettin, salonu dolduranları gülmekten kırdı geçirdi. Diyarbakır’a ilk defa geldiğini belirten Hayrettin, “Diyarbakır merak ettiğim yerlerin en başında gelen şehirdi. Diyarbakır’ın seyircisi de enerjisi de çok iyi. Kalmak isterdim ama İstanbul’daki programdan dolayı kalamıyorum. Bir dahaki geldiğimde aslında gezme fırsatı bulacağım tarihi yerleri. Özellikle Diyarbakır ve Mardin ile komşu yerleri de gezmek istiyorum. O yüzden bir dahaki geldiğimde gezmeye daha fazla fırsat bulacağım. Bir dahaki gelişimi iple çekiyorum” dedi.

Seminer sonunda Gezi Kulübü Kurucu Başkanı Edip Yılmaz tarafından Hayrettin’e Diyarbakır’ın simgelerinden tarihi Dört Ayaklı Minare’nin plaketini hediye edildi. Hayrettin, plaketi evinin en güzel köşesinde saklayacağını ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.