Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü isimleri bir araya getirdi

Nişantaşı’nı taçlandırmaya gelen Crown Estetik iş, sanat ve cemiyet dünyasından isimlerin katılımıyla açılış davetini gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2019 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2019 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünlü isimleri bir araya getirdi

Estetik ve güzelliğin önemi hem kadınlar hem de erkekler için günden güne artıyor. Doğru ve kişiye uygun uygulamalar ise işin kilit noktası. Bu hassasiyet ile yola çıkan ve Türkiye’de estetik konusunda birçok ilke imza atacak olan Crown Estetik Merkezi Nişantaşı’nda bünyesinde yer alan profesyonel kadrosuyla hizmet vermeye başladı.

Cemiyet dünyasının tanınmış isimlerinden Gülay Kamaz’ın davetiyle gerçekleşen açılışa aralarında Monik İpekel, Gül Ergi, Neşe Gönül, Hande Sezer Pekcan, Zeynephan Oğuz, Nalan Aksoy, Serap Sarı, Sedefhan Oğuz, Meltem Bilgin, Dilara Koçak, Uğurkan Erez, Cenk Torun, Ece Kıral ve Sevgi Toprak gibi bir çok isim katıldı. Ev sahipliğini Crown Estetik’ in İşletme Müdürü Çiğdem Süzer ve Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Işık’ın yaptığı davette Çiğdem Süzer, kendisini yalnız bırakmayan dostlarıyla özel olarak ilgilenerek merkezde ki uygulama ve bakımlarla ilgili bilgileri paylaştı.

Üstün Teknoloji ve Tecrübe

Crown Estetik Merkezi, son teknoloji cihazlarıyla ve yüksek kalite tıbbi donanımlarıyla alanında fark yaratarak güzellik dünyasına imzasını atacak. Açılışta estetik sektörünün önde gelen isimlerinden Medikal Estetik Hekimi Saliha Sönmezateş’de misafirler ile güzellik ipuçları ve tüyolarını paylaştı. Botoks, dolgu, mezoterapi, gençlik aşıları ve çok dahaz fazlasını içeren medikal estetik uygulamaları ile birlikte plastik cerrahi ve cilt bakımı gibi geniş bir yelpazede hizmet verecek olan Crown Estetik Merkezi Nişantaşı’nda tüm dünyada kullanılan ünlü uygulamalar Scarlet S ve hydrafacial gibi üstün teknoloji cihazları da yenilenmek isteyenleri bekliyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.