Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü futbolcu geçmişini sildi

İtalyan devi Inter takımından Beşiktaş’a kiralanan yıldız futbolcu Caner Erkin transferinin hemen ardından hem twitter, hem de instagram’da temizlik yaptı.Uçankuş TV’nin “İki Kadın Arasında” programının haberine göre, Caner Erkin,...

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2016 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2016 08:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İtalyan devi Inter takımından Beşiktaş’a kiralanan yıldız futbolcu Caner Erkin transferinin hemen ardından hem twitter, hem de instagram’da temizlik yaptı.
Uçankuş TV’nin “İki Kadın Arasında” programının haberine göre, Caner Erkin, geçmişte Fenerbahçe’yle ilgili yaptığı yüzlerce paylaşımı silerek Fenerli taraftarların büyük tepkisini çekti. Taraftarlar Caner’in bu davranışını fanatik Beşiktaş taraftarı olan ünlü oyuncu Şükran Ovalı’yla aşk yaşamasına bağladı ve “Bu kadar da hanımköylü olunmaz ki insanın bir duruşu olur” yorumlarını yaptı.
Öte yandan, Caner Erkin, transferinin ardından ilk kez Beşiktaş TV’ye konuk oldu. Beşiktaş’ta da yine 88 numaralı formayı giyeceğini söyleyen Caner Erkin, canlı yayında, "Senden bir kartal pençesi rica edebilir miyiz?" teklifine ise Fenerbahçe camiasından daha fazla tepki almamak için “Onu şimdi yapmasak? Şu anda yapmasam daha iyi olur. Daha sonra” karşılığını verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.