Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü Astrolog Sayarı’dan 2017 burç yorumları

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, meraklılarına burçların 2017 yılını Eskişehir’den yorumladı.JLL Türkiye tarafından yönetilen NeoPlus Outlet ve Yaşam Merkezi’nde katıldığı etkinlik öncesi İHA’ya açıklamalarda bulunan Sayarı, 12 burçun...

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2017 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2017 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünlü Astrolog Sayarı’dan 2017 burç yorumları

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, meraklılarına burçların 2017 yılını Eskişehir’den yorumladı.

JLL Türkiye tarafından yönetilen NeoPlus Outlet ve Yaşam Merkezi’nde katıldığı etkinlik öncesi İHA’ya açıklamalarda bulunan Sayarı, 12 burçun zor bir dönemden geçtiğini söyledi. 2017’nin ilk altı ayının bütün burçlar adına yüzleşmeler dönemi olduğunu belirten Sayarı, “Ama burçları tek tek değerlendirirsek, yılın iki tutulması da şubat ayında. İlki aslan-kova aksında ilk ay tutulması. İkinci tutulma ise 19 Şubat’ta balık-başak aksında güneş tutulması” dedi.

Sayarı’nın tek tek burç yorumları ise şöyle:

Koç Burcu, “Koçlar, hayatlarını değiştirme, yaşam performanslarını arttırma konusunda arayış aynı zamanda mücadele geçirirken yapamadıklarını yapacaklar.”

Boğa Burcu, “Boğalar, evine, düzenine, tamamen hayatın kalitesini arttırmaya konsantre olacaklar.”

İkizler Burcu, “İkizler, iyi para kazanmak isteyecekler ama paranın peşinden koşarken geç kalabilirler. O yüzden sakin olmaları gerekiyor.”

Yengeç Burcu, “Yengeç için kararlı olmanın deneyimleneceği bir yıl olacak. İlişkilerde, birlikteliklerde, iş ve kariyer hayatlarında.”

Aslan Burcu, “Özellikle aslanlar için karanlık bütün duygularının aydınlanacağı, belirsizliklerin sona ereceği bir yıl olacak. Yaşamlarında bir nevi insan detoksundan geçecekler. Dostum kim, rakibim kim, kim benim hayrıma kim değil, bununla yüzleşecekler.”

Başak Burcu, “Başakların sağlığa çok dikkat etmeleri gerekiyor. İlişkilerde de kalıcı olmayı önemsemek gerekiyor.”

Terazi Burcu, “Terazi, adaletin peşinden koşarken kendine ettiği haksızlıkları görecek. Yanlış enerjiden sıyrılabilecek.”

Akrep Burcu, “Çok çalışacak, çok üretecek. Hırslarından, intikam duygularından arınacak. Aynı zamanda birçok akrepte, aile hayatında denge ve düzen ön planda olacak.”

Yay Burcu, “Evlenecek, yuva kuracak, baba olacak, anne olacak. Önemli sorumluluklar alacak. Belki Satürn’den dolayı eksik bilgilerini öğrenecek. Kendini çok iyi geliştirecek ama hayat alanında başöğretmen Satürn, birçok Yay’a farkındalığı kazandıracak.”

Oğlak Burcu, “Oğlak, eskiyi yıkıyor. Yeniyi kuruyor. Düzenin ve güvenin önemini deneyimleyecek.”

Kova Burcu, “Kova, çalışacak, üretecek. İyi bir öğrenci olacak. 2017 boyunca özellikle kovaların kardeşleriyle, aile içi ilişkilerinde haksızlıkları, belirsizlikleri bitirmesi gerekiyor ve dargınlıktan, küslükten arınması gerekiyor. Rakip bir yıl ama çalışarak her şeyi başarabilecekler. Çok çalışacaklar, az dinlenecekler. Kovalar için sağlığa dikkat diyorum.”

Balık Burcu, “Balıklar ise, geçmiş-gelecek-şimdiki an arasında araf duygularda kalabilirler. Hayat üç gün. Dün-bugün-yarın. Ama hayat bir gün, o da bugün. Dolayısıyla benim balıklara tavsiyem, tutulmaların verdiği etkiyle, gizliyle-saklıyla işiniz olmasın. Şimdiki anı doğru yaşayın ve geleceğe konsantre olun.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.