Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üne’de Zara konseri

Türk halk müziği sanatçısı Zara, Ordu’nun Ünye ilçesinde verdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.Ünye Belediyesi tarafından "7. Ramazan Etkinlikleri" kapsamında, Cumhuriyet Meydanı’nda sahneye çıkan Zara, sevilen eserlerini...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2018 02:59
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2018 02:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Üne’de Zara konseri

Türk halk müziği sanatçısı Zara, Ordu’nun Ünye ilçesinde verdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Ünye Belediyesi tarafından "7. Ramazan Etkinlikleri" kapsamında, Cumhuriyet Meydanı’nda sahneye çıkan Zara, sevilen eserlerini hayranları için söyledi. Sahne performansıyla büyük beğeni toplayan ünlü sanatçı Zara, "Böyle bir konserde ilk defa bu kadar heyecanlandım" dedi.

Sahnede 2 saat kalan Zara gördüğü ilgi karşısında bir türlü konserini bitiremedi. Zara, "Yorulmak bilmedik" ifadesini kullandı.

Konser esnasında küpesinin birini düşürdü

Konser esnasında küpesinin birini düşüren Zara’ya Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Merak etmeyin bizden size bir küpe hediye olsun" dedi.

Konserde Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Hamide Aydemir Demir, Zara’ya çiçek ve plaket verdi.

Programa ayrıca Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu ve çok sayıda vatandaş katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.