Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul Maratonu'nu koşan atletler Yenikapı'dan geçti

35. Vodafone İstanbul Maratonu'nda atletler finiş noktasına doğru yaklaşıyor. Türkiye’nin en büyük katılımlı kitlesel spor organizasyonu, verilen startın ardından koşulmaya başlarken 10 ve 15 kilometre koşularında da heyecanın sonuna...

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2013 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2013 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
35. Vodafone İstanbul Maratonu'nda atletler finiş noktasına doğru yaklaşıyor. Türkiye’nin en büyük katılımlı kitlesel spor organizasyonu, verilen startın ardından koşulmaya başlarken 10 ve 15 kilometre koşularında da heyecanın sonuna yaklaşılıyor.

Türkiye'de düzenlenen en önemli spor organizasyonlarından olan 35. Vodafone İstanbul Maratonu'nda atletler 25 km'yi geride bıraktı. İlk grupta 6 atlet birbirlerine çok yakın yarışı sürdürüyorlar.

Organizasyonun en büyük koşusu olan 42 kilometre 195 metrelik maraton, Boğaziçi Köprüsü gişelerinin yaklaşık 300 metre gerisinden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın verdiği startla başladı.

Start sonrasında Boğaziçi Köprüsü'nü geçen maratoncular daha sonra Beşiktaş sapağından ayrılarak Barbaros Bulvarı'ndan Beşiktaş'a indi ve sahil yolunu izleyerek Karaköy'e ulaştı. Galata Köprüsü'nden sonra Eyüp'e yönelen maratoncular, Feshane'den sonra dönüş yaparak Unkapanı üzerinden Yenikapı'ya indi. Bakırköy'den yapılan dönüşle sahilden Gülhane Parkı'na doğru uzanan parkurda yarışan atletler, parkın içinden geçerek Sultanahmet'teki At Meydanı'nda finişe ulaşmaya çalışacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.