Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uluslararası Darıca Yarı Maratonunda ünlüler geçidi

11 ülkeden bin 253 atletin yarıştığı 5. Uluslararası Darıca Yarı Maratonunu ünlüler geçidine sahne oldu.Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bu yıl 5’incisi düzenlenen Uluslararası Darıca Yarı Maratonuna 11 ülkeden bin 253 atlet katılırken,...

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2016 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2016 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
11 ülkeden bin 253 atletin yarıştığı 5. Uluslararası Darıca Yarı Maratonunu ünlüler geçidine sahne oldu.
Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bu yıl 5’incisi düzenlenen Uluslararası Darıca Yarı Maratonuna 11 ülkeden bin 253 atlet katılırken, halk koşusuna yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Darıca’da düzenlenen maratonda ünlü akını yaşandı. Sinema oyuncusu Nuri Alço, oryantal Asena, şarkıcı Semiha Yankı, manken Gizem Özdilli, oyuncu ve sunucu Hakan Hatipoğlu maratona katılan ünlüler oldu.
"Genç kardeşlerimize sporu aşılaması açısından çok önemli bir gün"
Maraton öncesinde açıklamalarda bulunan ve çocukların spora teşvik edilmesi gerektiğini belirten sinema oyuncusu Nuri Alço, "Güzel bir etkinlik. Darıca Belediye Başkanımızı kutluyorum. Genç kardeşlerimize sporu aşılaması açısından çok önemli bir gün. Keşke böyle bütün belediye başkanları aynı şekilde spor aktiviteleri düzenlese. Bu aktiviteler sayesinde genç kardeşlerimiz hiç olmazsa kötü yollardan, uyuşturucu, sigara, alkol gibi kötü alışkanlıklar yerine spor aktivitelerine yönlenmelerini sağlar. Sporcuların yanlarındaki arkadaşları hep genç dinamik insanlar. Spordan hiçbir zaman kötülük gelmez. Sağlığın başında spor diyorum. Çok güzel bir bayram havasında geçiyor" dedi.
"Ayağımdan platinim çıkarsa ben de maratonda koşmak isterim"
Ünlü oryantal Asena, "Belediye başkanlarımızın bu tarz aktiviteler yapması çok güzel bir şey. İnsanları birbirine kaynaştırması çok güzel bir şey. Belediye başkanlarından ileriki zamanlarda sadece spor haricinde başka aktivitelerde bekliyorum. Bir gün ayağımdan platinim çıkarsa ben de maratonda koşmak isterim" şeklinde konuştu.
"Kadınlar da bu yarışmaya çok fazlasıyla katılmalı"
Şarkıcı Semiha Yankı, ”Düzenlenen maratonu çok güzel buldum. Çok sağlıklı buldum. Harika bir organizasyon olarak buldum. Muhteşem bir şey. Her sene çoğalarak olmalı. Kadınlar da bu yarışmaya çok fazlasıyla katılmalı. Çok doğru bir iş başkanı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
"Genç yaşta herkesi bir araya toplayacak en güzel aktivite her zaman spor"
Manken Gizem Özdilli, "Süper bir organizasyon. Enerjik, çok güzel. Fikir olarak, organizasyon olarak çok güzel. Emeği geçen herkese teşekkür ederim ben. Tam zamanında genç yaşta herkesi bir araya toplayacak en güzel aktivite her zaman spor" dedi.
"Seneye hazırlanıp geleceğim"
Oyuncu ve sunucu Hakan Hatipoğlu, "Darıca çok büyümüş, gerçekten çok güzel bir yer. Gençler bizim geleceğimiz. Spor da gençler için çok önemli bir şey. Burada genç arkadaşlarımızla olmak çok güzel. Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Çok güzel bir organizasyon olmuş. Biz de sonuna kadar hem Darıca’nın hem sporun hem de ülkemizin her zaman yanındayız arkasındayız. Maraton koşmak, yarı maraton koşmak kolay bir şey değil. İnşallah seneye hazırlanıp geleceğim" şeklinde konuştu.
Uluslararası Darıca Yarı Maratonuna katılan ünlüler, maratonun birincileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.