Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkü ve flamenko aynı sahnede

‘53. Uluslararası Bursa Festivali’ kapsamında sahneye çıkan İspanyol Flamenko gitaristi Tomatito ile türkülerin usta yorumcusu Yavuz Bingöl ve ünlü sanatçı Öykü Gürman, Bursa’da sevenlerine, tadına doyulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2014 22:04
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2014 23:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkü ve flamenko aynı sahnede
‘53. Uluslararası Bursa Festivali’nde sahneye çıkan İspanyol Flamenko gitaristi Tomatito ile türkülerin usta yorumcusu Yavuz Bingöl ve ünlü sanatçı Öykü Gürman, muhteşem bir konserle gönülleri fethetti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) koordinasyonuyla gerçekleştirilen ve Türkiye’nin en uzun soluklu organizasyonu olan ‘53. Uluslararası Bursa Festivali’nde türküler, flamenko ile buluştu.
Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen konserde, İki Latin Grammy ödüllü ünlü İspanyol Flamenko gitaristi Tomatito ile Anadolu kültürünün güzel türkülerine farklı bir yorum katan usta sanatçı Yavuz Bingöl ve türküleri flamenko ile harmanlayan ünlü sanatçı Öykü Gürman, aynı sahnede bir araya geldi.

Bursa’da hayranlarının gönlünü en güzel türkülerle fetheden sanatçılar, özel bir repertuar sundukları konserde, sanatseverleri tadına doyulmaz bir müzik ziyafetiyle selamladılar. Bursa’da yoğun sevgi seliyle karşılanan sanatçılar, yaklaşık 2 saat süren konserde eşsiz bir programa imza attılar. Konserin sonunda hayranlarının alkışlarıyla ödüllendirilen sanatçılar, özel proje ile Bursalı sanatseverlerle buluşmanın heyecanını yaşadıklarını ifade ettiler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.