Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Turizm Ve Sanat Festivali’ne Ünlü Akını

Alanya Belediyesi tarafından 16’ncısı düzenlenen Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nde Şebnem Ferah, Serdar Ortaç ve Demet Akalın sahne alacak.Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 28-29-30 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan 16....

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2016 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2016 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alanya Belediyesi tarafından 16’ncısı düzenlenen Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nde Şebnem Ferah, Serdar Ortaç ve Demet Akalın sahne alacak.
Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 28-29-30 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan 16. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali, birbirinden ünlü sanatçıları misafir edecek. Organizasyonun ilk günü pop müziğin kraliçesi Demet Akalın, ikinci günü besteleri ve kendisine has tarzıyla Şebnem Ferah ve son gün sahne şovları ve şarkılarıyla izleyenleri coşturan Serdar Ortaç sahneye çıkacak. Ayrıca ünlü Dj’ler Hüseyin Karadayı, Suat Ateşdağlı ve Haluk Sarıtaş, sahne performansı ve müzik şovlarıyla festivale renk katacaklar.
“MUAZZAM BİR FESTİVAL OLACAK”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, organizasyon toplantısında sorumlu müdürlüklerden festival hazırlıkları ile ilgili bilgi alırken, organizasyonun kusursuz geçmesi için bütün hazırlıkların titizlikle yapılmasını istedi. Başkan Yücel, “Alanya her yönüyle farklı ve muhteşem bir şehir. Farkımızı da bu festivalle bir kez daha güçlü bir şekilde göstermeliyiz. Halkımıza ve gelecek olan misafirlerimize kusursuz bir organizasyon hazırlıyoruz. Bütün vatandaşlarımızı unutulmazlar arasına girecek bu festivalimize davet ediyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.