Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tuğba Yurt: “Şarkı söylemekten bihaber insanlar göz önüne sokuluyor”

Şarkıcı Tuğba Yurt katıldığı radyo programında yaptığı açıklamalarda şarkı söylemeyi bilmeyen insanların göz önüne getirtilerek müzik sektörünün kirletildiğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2017 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2017 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Şarkıcı Tuğba Yurt katıldığı radyo programında yaptığı açıklamalarda şarkı söylemeyi bilmeyen insanların göz önüne getirtilerek müzik sektörünün kirletildiğini belirtti.

‘İnceden İnceden’ adlı yeni teklisini müzik marketlere sunarak kariyerindeki yükselişini sürdüren Tuğba Yurt CRI TÜRK’te Michael Kuyucu’nun hazırlayıp sunduğu ‘Müzik Borsası’ adlı programa konuk oldu. Müzik dünyasına yaklaşık üç buçuk yıldır başarılı işlere imza atan, ortaokuldan başlayan ve bugün yüksek lisans seviyesinde devam ettirdiği müzik eğitimini sektöre de yansıtarak kaliteli ve senfonik işlere imza atmak istediğini söyleyen Tuğba Yurt, müzik dünyasında ön plana getirilmeye çalışılan sahte sanatçılarla ilgili sitemde bulundu.

“Şarkı söylemekten bihaber insanlar göz önüne sokuluyor”

Michael Kuyucu’ya açıklamalarda bulunan Tuğba Yurt şarkı söylemeyi bilmeyen insanların göz önüne getirtilerek müzik sektörünün kirletildiğini savundu. Tuğba Yurt: “Çok daha farklı noktalarda olması gereken, çok daha iyi seslere sahip birçok insan varken; şarkı söylemekten bir haber insanların bu kadar göz önünde olmasını bazen anlamlandıramıyorum. Bunların bizim gözümüze zorla sokuluyormuş hissiyatı insanları rahatsız ediyor” diye konuştu.

“Çoğu popçu aylık veya senelik”

Tuğba Yurt, piyasadaki çoğu popçunun anlık olduğunu söylerken “Ben gerçekten yorumculuğuma çok inanıyorum ve kendimi çok çok daha farklı noktalarda görüyorum. Kendimle alakalı güvenim sonsuz. O yüzden de bu tarz adaletsizliklere bazen ‘Of ya’ dediğim oluyor. Zamanı gelince, doğru olan zaten kalıcı oluyor, ben onun için uğraşıyorum. O popüler olan, aylık belki senelik çıkan insanların bir zaman sonra zaten çok fazla tercih edilmediğini de görüyoruz. Umarım ben kalıcı olurum, umarım beni dinleyen belli bir kitle oluşur, yorumculuğumu takdir ederler. En önemlisi benim için o ve göz önüne çıkmak istediğim taraf da bu” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.