Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Toyota’nın çevreci plazasına görkemli tören

Bursa’daki 3 fabrikası ile Kocaeli ve Sakarya’daki fabrikalarında dünyanın önde gelen otomobil firmaları için parça üreten Küçükoğlu Holding, İstanbul Avcılar’da açılan Toyota Plaza Aktoy ile sektörün farklı bir kulvarına adım attı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2018 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2018 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Toyota’nın çevreci plazasına görkemli tören

Toyota’nın Türkiye’deki 59’ncu, İstanbul’daki 8’nci plazası olan Toyota Plaza Aktoy, Toyota’nın 3S Plaza (satış, servis ve yedek parça) konseptine uygun ve çevre dostu binalara verilen Leed Gold sertifikasına da sahip. Toyota Plaza Aktoy, 755 m2’lik showroom, 11 bin 340 m2’lik kapalı alan, 775 m2’lik ilave araç otoparkı ve bin 220 m2’lik açık alanda 36 uzman personeli ile hizmet verecek.

BURSALILARDAN YOĞUN İLGİ

Bursa’dan da yoğun katılımın olduğu törende, açılış kurdelesini Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, Avcılar Belediye Başkanı Dr. H. Handan Toprakbenli, Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO’su Ali Haydar Bozkurt, Toyota Plaza Aktoy Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Küçükoğlu, Küçükoğlu Holding Yönetim Kurulu üyesi Neslihan Küçükoğlu ve Prof. Dr. Özgür Demirtaş yoğun alkış eşliğinde kestiler.

Törende konuşan Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO’su Ali Haydar Bozkurt, 2020 yılına kadar olan süreçte Toyota’yı Türkiye’nin en sevilen markası yapma hedeflerinin bulunduğunu belirterek “Bu hedefe giden yolda bayi ağının güçlenmesi son derece önemli. Bu ülkeye bir çivi bile çakmanın önemli olduğu bu dönemde hem ekonomik anlamda hem de istihdam açısından Toyota markasına güvenerek bu yatırımı gerçekleştirenleri kutluyorum” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.