Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekirdağ’da Manuş Baba rüzgarı esti

Ünlü şarkıcı Manuş Baba, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gerçekleşen konserde hayranları ile buluştu.Tekirdağ’ın Süleymanpaşa Sahil Dolgu Alanı’nda gerçekleşen...

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2018 00:47
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2018 00:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekirdağ’da Manuş Baba rüzgarı esti

Ünlü şarkıcı Manuş Baba, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gerçekleşen konserde hayranları ile buluştu.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa Sahil Dolgu Alanı’nda gerçekleşen konsere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yaklaşık iki saat süren konser boyunca vatandaşlar, Manuş Baba’nın seslendirdiği şarkılar ile unutulmaz bir gece yaşadı. Vatandaşlar sanatçının seslendirdiği şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

Ünlü şarkıcı Manuş Baba’ya çiçek takdim eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Manuş Baba’yı Tekirdağ’da görmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi. Manuş Baba’da Tekirdağ’da konser verdiğinden dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

Konser, Manuş Baba’nın dillerden düşmeyen “Eteği Belinde” parçası ile hep bir ağızdan söylenerek son buldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.