Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekirdağ’da Aleyna Tilki izdihamı

Tekirdağ’da bir alışveriş merkezinin düzenlediği etkinlikte sahne alan genç popçular Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman ikilisi hayranlarını coşturdu.Tekirdağ’da, Trakya’nın en büyük alışveriş merkezi olan Tekira AVM’nin Hayatı Yakala...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2017 18:13
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2017 18:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekirdağ’da Aleyna Tilki izdihamı

Tekirdağ’da bir alışveriş merkezinin düzenlediği etkinlikte sahne alan genç popçular Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman ikilisi hayranlarını coşturdu.

Tekirdağ’da, Trakya’nın en büyük alışveriş merkezi olan Tekira AVM’nin Hayatı Yakala lansmanı kapsamında düzenlediği etkinlikte ünlü ikili Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman sahne aldı. Tilki, konserine ’Cevapsız Çınlama’ şarkısıyla başladı.

Tilki’yi dinlemeye gelenler yoğun izdihamdan dolayı alışveriş merkezinin salonunu doldururken, yer bulamayanlar hizmet dışı bırakılan yürüyen merdivenlerde yer alarak Aleyna Tilki’yi dinleme imkanı buldu. Ünlü sanatçı Aleyna Tilki, sevenleriyle buluştuğu verdiği mini konserde sevenlerini coşturdu. Kendisine olan ilgiden memnun olan Tilki, yaklaşık yarım saat sahnede kaldı.

İzdihamdan dolayı imza töreni iptal edildi

Sevilen sanatçılar şarkılarını seslendirdikten sonra düzenlenmesi planlanan imza töreni yoğun ilgi ve izdihamdan dolayı iptal edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.