Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TED’İN 90. yılına görkemli kutlama

Atatürk’ün önderliğinde kurulduğu günden itibaren eğitime ve geleceğe yön veren Türk Eğitim Derneği (TED)’nin 90. Yılı’nda, TED Bursa Koleji tarafından Altın Ceylan Tesisleri’nde gerçekleştirilen “Öğretmenler Günü” kutlaması gurur dolu anlara ve renkli görüntülere sahne oldu.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2017 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2017 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TED’İN 90. yılına görkemli kutlama

ERSEL NALBANT/BURSAHABER.COM

TED Koleji Kurucu Temsilcisi Fehmi Enginalp’in yaptığı açılış konuşmasının ardından Lise Müdürü Ebru Bekil ve İlköğretim Kurumları Müdürü Türkan Dingaz tüm öğretmenlerin bu anlamlı gününü kutladı. TED Bursa Koleji’nde 5. 10. ve 15. yıllarını dolduran öğretmenler için yapılan plaket töreni gecenin en anlamlı ve duygu yüklü bölümünü oluşturdu.

Coşku Dolu Gece

Öğretmenler ve misafir sanatçıların birlikte sergiledikleri orkestra ve koro performansları büyük bir coşku yarattı. Koro ile tüm katılımcıların tek yürek halinde seslendirdikleri TED Bursa Koleji Marşı ise 90. Yıl kutlamalarına ayrı bir anlam kattı. Gecenin sonunda Öğretmenler Günü pastasını, “Ülkemizin bilim ve teknoloji üreten ve insanlık yararına kullanan ülkeler arasında ön sıralarda yer alması” dileğiyle kesen TED Bursa Koleji yöneticileri ve öğretmenleri tüm yurttaki öğretmenlere de “Öğretmenler Gününüz kutlu olsun” mesajını ilettiler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.