Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Sürdürülebilirlik Rotary’nin parolası olmalı”

Yıldırım Bayezid Rotary Kulübü; çevre sorunlarına akılcı ve yenilikçi çözümler sunan kültür yaşam biçimini masaya yatırdı. Kulüp Başkanı Erhan Ağılönü, “Sürdürülebilirlik rotary’nin parolası olmalı” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2019 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2019 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
“Sürdürülebilirlik Rotary’nin parolası olmalı”

ERSEL NALBANT/BURSAHABER.COM

İlham kaynağı olalım’ sloganıyla yürütülen 2018-2019 dönemi projelerinin aktarıldığı toplantıya, kulüp üyelerinin eşlerinin yanı sıra 2440. Bölge 2018-2019 Dönem Guvernörü Alaeddin Demircioğlu ve Almanya’da yaşayan rotaryen ve eşleri de katıldı. Podyum Davet’te gerçekleştirilen toplantıda konuşan 2440. Dönem Guvernörü Alaeddin Demircioğlu, “Yeni üyelerin ailemize katılmasından büyük keyif aldım. Çünkü üyelik bizim olmazsa olmazımız. Üyelerimiz varsa proje üretebiliriz, üyelerimiz varsa hizmet üretebiliriz. Yıldırım Bayezid Rotary Kulübü’ne bu dönem 5 yeni üye kattığı için ve sürdürülebilir olduğu için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yıldırım Bayezid Rotary Kulübü Dönem Başkanı Erhan Ağılönü, dünyanın dolayısıyla Türkiye’nin en önemli 3 temel sorununun kirlilik, çevresel sorunlar ve iklim değişikliği olduğunu vurguladı. Bu gerçekleri konu başlığı yaparak, özellikle bu 3 temel sorunu çözebilecek projeler üretmek gerektiğine dikkati çeken Ağılönü, “Projelerimizi üretirken de toplumun her kesiminin dikkatini çekecek ve onlara ilham kaynağı olacak özellikte olmasını sağlamalıyız. En önemli etken, bu projelerin sürdürülebilir olmasını sağlamak ve takipçisi olmaktır. Hatta sürdürülebilirlik rotary’nin parolası olmalıdır. Çünkü iyi şeyleri sadece kendimiz için değil, gelecek nesiller için de istemeliyiz. Eğer daha iyi bir dünya düşünüyorsak, önümüzdeki 3-5 yılı değil, 30-50 hatta 100 yıl sonrasını düşünerek, harekete geçmeliyiz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.