Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Story, kapılarını Seçkin ve Akçıl’la açıyor

Bursa eğlence hayatının bir numarası olmakta iddialı olan Story Plus Club kapılarını Ece Seçkin ve Sinan Akçıl ile açıyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2017 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2017 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Story, kapılarını Seçkin ve Akçıl’la açıyor

ERSEL NALBANT/BURSAHABER.COM

Bursa eğlence hayatının vazgeçilmezi olmak için yola çıkan Story Plus Club, Ece Seçkin ve Sinan Akçıl ile start alıyor. Uzun yıllar VİCİ CLUB adı ile Bursa eğlence hayatına yön veren mekan yeni yüzü ve yeni hizmet anlayışı ile kapılarını açıyor. Bursa Mudanya yolu 7. kilometrede hizmet verecek olan mekan 15 Eylül Cuma günü misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Story Plus, bin 500 kişilik yazlık mekanında bir çok ünlü sanatçıyı da Bursa eğlence dünyasının beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Story Plus, 15 Eylül Cuma gecesi ünlü sanatçı Ece Seçkin ile açılışını yapacak. Bir çok sahne şovu ile yapılacak açılışta Ece Seçkin’in yanı sıra dans şovlar ve dansçılar da sahne alacak.  2012 yılında Bu Ne Yaa, 2014 yılında Şok Oldum, 2014 yılında Hoşuna mı Gidiyor, 2015 yılında Aman Aman albümleri ile müzikseverlerin gönlünde taht kurdu.

Story Plus Club, 16 Eylül Cumartesi gecesi ise Bursa eğlence dünyasının nabzını tutmaya devam edecek. Son dönemde yaşadığı Ebru Şallı aşkı ve ayrılığı ile gündemden düşmeyen besteci ve yorumcu Sinan Akçıl en güzel şarkılarını Bursalı müzikseverler için söyleyecek. Popüler müziği kendine daha yakın bulan ve Türk Pop Müziği'ne yeni bir soluk getirerek bu yönde çalışmalar yapan Sinan Akçıl müzikteki başarısı kadar yaşadığı aşklarla da gündem oluşturuyor. Şarkılarıyla her yaşa ve her kesime hitap eden Akçıl’ın bestelerinin neredeyse tamamı hit şarkılar kategorisinde yer alıyor. 2011 yılında Kalp Sesi, 2012  yılında Karnaval, 2013 yılında Kapı ve 2014 yılında Tabi Tabi albümlerinden de bir çok eseri seslendirecek olan Akçıl, Bursalı müzikseverlere unutulmaz saatler yaşatacağı konusunda iddialı.

Kaliteli eğlence anlayışını Bursalıların ruhlarına işleyecekleri konusunda iddiada bulunan Story Plus’un ortak ve işletmecilerinden Tunahan Hilmi Şimşek, “Misafirlerimiz her daim Avrupa standartlarında bir mekan ile buluşacaklar. Bu standardı da sürekli hale getireceğiz. Misafirlerimize sunacağımız kaliteli müzik ve hizmetin yanı sıra ülkemizin en önemli sanatçılarını da sahnemizden izleme imkanına sahip olacaklar. Misafirlerimizin kabulünde de oldukça seçici davranacağız.” Ülkemizde İstanbul ve turizm bölgelerinde ki bir çok tanınmış mekanda İşletmecilik, Marka Danışmanlığı ve Konsept oluşumlarında ki tecrübelerini Story Plus’a taşıyacağını belirten Tunahan Hilmi Şimşek, ülke genelinde adından söz edilen bir mekan yaratacaklarını belirtti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.